Comunicat RAJA actualizat la orele 16.00(1082)


In jurul orei 14,30, a revenit tensiunea la statiile de pompare Bifurcatie Cumpana, Amzacea, Ovidiu si Mihai Viteazu si s-a reluat furnizarea apei catre abonatii din cele doua localitati.
La ora 15,00 s-a reluat alimentarea cu energie si la statia de pompare Mihail Kogalniceanu si s-a reluat furnizarea apei in zona centrala a localitatii.
La ora 15,30 a revenit tensiunea si la statiile de pompare nr.4 si Repompare Valu lui Traian si imediat, s-a repornit pomparea in aceasta localitate.
In jurul orei 14,30, statia de pompare Faclia a ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile in aceasta localitate.

Si statia de pompare din cartierul Palazu Mare - municipiul Constanta a ramas fara energie incepand cu ora 14,45, abonatii din acest cartier ramanand fara apa la robinete.

In continuare, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiilor de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile constantene: Ostrov, Topraisar, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu, Olteni, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Biruinta, Corbu, Nicolae Balcescu, Faclia si zona de intrare in Mihail Kogalniceanu.

Vom reveni cu amanunte!

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri