Comunicat RAJA actualizat la orele 14.00(1185)


La ora 12,15 au ramas fara energie si statiile de pompare din localitatile Eforie Nord si Tuzla. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 18,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

La ora 13,00 s-a oprit furnizarea energiei si la statia de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu, motiv pentru care abonatii din aceasta localitate au ramas fara apa.

In jurul orei 13,15, a revenit tensiunea la sursele Cotu Vaii, Darabani si Valcele si s-a reluat furnizarea apei potabile catre consumatorii din aceste localitati.

In continuare, din cauza lipsei de energie de la nivelul surselor si statiilor de pompare, nu se poate furniza apa potabila in localitatile constantene: Ostrov, Topraisar, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru, Istria, Nuntasi, Dulcesti, Plopeni, Chirnogeni, General Scarisoreanu, Olteni, Amzacea, Movila Verde, Independenta, Furnica, Dumbraveni, Biruinta, Ovidiu, Corbu, Nicolae Balcescu, Mihai Viteazu si Mihail Kogalniceanu.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri