Comunicat RAJA privind situația vântului puternic la ora 9.30(691)


In jurul orei 09,00, statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta a ramas fara energie electrica. In aceste conditii, s-a sistat furnizarea apei potabile in cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II

In jurul orei 08,45, statiile de pompare din localitatile Osmancea si Ostrov au ramas fara curent, motiv pentru care s-a sistat furnizarea apei potabile catre abonatii din cele doua localitati.

Tot la ora 08,45 au ramas fara energie si sursele din localitatile Lipnita, Baneasa, Viile si Aliman. Abonatii din aceste localitati vor avea apa pana in jurul orei 13,00, fiind alimentati gravitational din rezervoarele statiilor de pompare.

Fara energie electrica au ramas si sursele de apa de la Dunareni si Vlahii. Consumatorii din aceste doua localitati vor avea apa la robinete, fiind alimentati din rezervoare, pana maine dimineata (07 ianuarie 2017), ora 07,00.

La ora 09,00 s-a oprit curentul si la statiile Repompare Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura si Tataru. Din acest motiv abonatii din localitati au ramas fara apa la robinete.

La ora actuala, din cauza avariilor la liniile de alimentare cu energie, in judetul Constanta, nu au apa abonatii din: Ostrov, Topraisar, Negru Voda, Cumpana, Pecineaga, Mosneni, Oituz, Osmancea, Ostrov, Valu lui Traian, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Magura, Tataru si zona de intrare in localitatea Mihail Kogalniceanu.

In municipiul Constanta nu au apa abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II.

In judetul Ialomita sunt fara apa din cauza lipsei de enrgie abonatii din Galdau, Iezeru si Jegalia.

Asiguram toti consumatorii din localitatile afectate de lipsa apei din cauza disfunctionalitatilor de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie statiile de pompare.


Vom reveni cu amanunte!


  
jooble.org