Avarie RAJA în cartierul Faleză Nord și în zona Piața Chiliei(797)


Pentru remedierea unei avarii survenite la una din conductele principale de alimentare cu apa, din municipiul Constanta, cu diametrul de 300 mm, se blocheaza traficul pe strada Ciprian Porumbescu, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu strada Chiliei si b-dul Mamaia, astazi - 16 decembrie 2016, in intervalul 09,30 - 15,00.

La fata locului au fost dislocate mai multe echipaje de interventie, care vor actiona pentru remedierea avariei in timp cat mai scurt. Avand in vedere numarul mare de abonati deserviti, initial, incepand cu ora 07,00, s-a incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune. In urma decopertarii zonei, s-a constatat necesitatea inlocuirii unui tronson pe o portiune de 6 metri, conducta prezentand in zona lucrarilor mai multe fisuri. In aceste conditii, este necesara intreruperea furnizarii apei potabile in intervalul 09,30 - 15,00. Sunt afectati consumatorii din cartierul Faleza Nord si zona Piata Chiliei.

SC RAJA SA isi cere scuze fata de constantenii afectati de aceasta avarie si ii asigura ca echipele sale de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri