Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Bogdan Huțucă: Orice persoană care nu merge la vot consolidează poziția PSD

Bogdan Huțucă: Orice persoană care nu merge la vot consolidează poziția PSD(818)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Bogdan Huțucă, atrage atenția că neprezentarea la vot este o decizie care favorizează PSD. Astfel, un cetățean care nu votează, sprijină indirect candidații social-democrați.


„Uitați-vă la PSD, ați văzut un singur mesaj de chemare la vot? Ați văzut măcar un singur mesaj de încurajare a tinerilor să participe la scrutin? Răspunsul este: Nu! Ei se adresează numai electoratului stabil de stânga. Eu am convingerea că orice persoană care nu participă la vot nu face altceva decât să consolideze PSD, nu face decât să îngreuneze acest balast care ne ține pe loc și nu ne permite să mergem înainte”, a declarat Bogdan Huțucă.


De asemenea, candidatul liberal a lansat un mesaj de susținere a poziției premierului Dacian Cioloș față de abordarea nerealistă a proiectului de buget prezentat de PSD.


Dacian Cioloș este cel care poate mobiliza românii de bună credință la vot. Am apreciat modul corect în care a demontat programul bugetar al PSD. Nu poți să renunți la venituri sigure la bugetul de stat și să promiți în paralel creșterea exponențială a cheltuielilor. Toată lumea trebuie să își dea seama că matematica PSD este greșită. Prin urmare, sunt două posibilități: ori PSD atrage România într-o criză profundă pe care tot românii o vor resimți, ori nu își vor îndeplini nici măcar 10% dintre promisiunile făcute. Am încredere că Partidul Național Liberal, împreună cu Dacian Cioloș, garantează un parcurs pozitiv pentru toți românii”, a continuat candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților.


Mai mult, liberalul constănțean a adăugat că o prezență masivă la scrutinul din 11 decembrie responsabilizează clasa politică, votul reprezentând mecanismul prin care cetățenii își exercită puterea într-un stat democratic:


„Eu am convingerea că o participare masivă la vot nu face altceva decât să responsabilizeze clasa politică. Dacă avem parte de o participare ridicată la vot – 60%, 70%, 80% - eu nu cred că există Parlament sau Guvern care își va permite peste patru ani, știind că acești oameni vor fi din nou în cabinele de vot, să nu pună proiecte realizate pe masă, să nu vină cu construcții deja efectuate, să nu vină cu proiecte durabile - pe termen lung. Eu cred că prezența masivă la vot este ceea ce ne face pe noi toți să contăm”, a completat candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Bogdan Huțucă.  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri