Ce acțiuni au loc pe plaja de la Eforie(730)


Grupul de Dezvoltare Durabilă va desfăşura în această vară proiectul „Black Sea is a clean sea” destinat turiştilor şi localnicilor care vin pe plajele Mării Negre din judeţul Constanţa.

Proiectul se va desfăşura pe plaja Paradise Beach, în zona taberei de copii New Paradise Eforie Sud.
Proiectul a fost structurat pe trei campanii. Prima dintre ele se va desfășura în perioada 29 iulie - 10 august sub denumirea de „Nu lăsa deşeurile să îţi controleze viaţa” și vizează informarea publicului despre starea de curăţenie de pe plaje, acţiuni cu voluntarii şi strângeri de contribuţii, activităţi comune cu turiştii de pe plajă.
„Apa mării este bună de baie” este cea de-a doua campanie ce va fi desfăşurată în perioada 11 august - 20 august şi constă în activităţi de informare şi conştientizare privind calitatea apei de îmbăiere.

Ultima campanie se va desfăşura sub titulatura „Noul management al plajelor” - campanie care vizează dezvoltarea sustenabilă în ceea ce priveşte managementul plajelor, şi se va desfăşura în perioada 21 august - 31 august.
În cadrul acestor acțiuni, turiştii şi localnicii vor fi implicaţi în campaniile desfăşurate pe plajă. De asemenea, plaja va fi dotată cu coşuri de gunoi, va fi igienizată zilnic şi vor fi desfăşurate activităţi necomerciale şi non profit.

Taguri: eforie
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri