Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Tânărul consiler INDEPENDENT George-Andrei Popescu aduce la cunoștința cetățenilor că majoritatea P.S.D. + P.M.P., din Consiliul Local, NU vrea TRANSPARENȚA administrativ-decizională !

Tânărul consiler INDEPENDENT George-Andrei Popescu aduce la cunoștința cetățenilor că majoritatea P.S.D. + P.M.P., din Consiliul Local, NU vrea TRANSPARENȚA administrativ-decizională !(3090)


CONSTANTA - Tânărul consilier local INDEPENDENT (singurul, în ultimii 20 de ani, ales astfel !) GEORGE-ANDREI POPESCU, a încercat, marți, să mai facă un pas, în încercarea sa de... a-și duce la îndeplinire MANDATUL, pe care i l-au încredințat cetățenii Constanței, atunci când l-au votat, în număr mare, trimițându-l să-i REPREZINTE, în Consiliul Local Municipal: dacă nu se poate reuși, imediat, schimbarea totală a modului de a gândi și înfăptui actul de gospodărire a acestui... BIET (!) oraș, ajuns... RUȘINEA ROMÂNIEI (!), măcar... să se înfăptuiască...

TRANSPARENTIZAREA actului "legislativ" local, astfel încât cetațeanul "de rând" (Sic !) să poată cunoaște ceea ce se întâmplă în acest Consiliu Local, atât în ședințele "de plen", cat și în comisiile de specialitate ! Aa cum era de așteptat, majoritatea pesedisto - pemepistă s-a... mobilizat, reușind amânarea împlinirii acestei vechi doleanțe a cetățeanului "obișnuit" (Sic !) al acestei urbe ! 

Tânărul consilier INDEPENDENT ne anunță, însă, printr-o "Scrisoare Deschisă", că lupta sa cu cei care vor să ne țină... cât mai departe de lucrurile care... ne privesc în mod DIRECT (!), este abia la început !!!

Iată care este comținutul acestui mesaj:


" P.S.D. + P.M.P. = Zero transparență !

Dragi Constănțeni,

Marți - 29 noiembrie 2016, a avut loc ședința ordinară a Consiliui Local Municipal CONSTANȚA.

Printre punctele de pe ordinea de zi, a fost și cel propus de mine, privind TRANSPARENȚA.

În acest proiect erau incluse transmiterea, "live", atât a ședintelor în plen ale Consiliuliuli Local, cât și a celor de comisie.

Mai aveam votul electronic și publicarea pe "site" a activității consilierilor.

Consider că era un gest de bun simț, față de Dumneavoastră, constănțenii, mai ales că transperența a fost inclusă în agenda publică a partidelor cu reprezentanți în Consiliul Local Constanța.

Dar... NU A TRECUT (deocamdată...) !

Pe lângă asta, au mai fost aprobate un P.U.D., prin care se va inălța o cladire de șapte (7) etaje, într-o zonă de case, și incă un P.U.Z. Aceste două proiecte au fost susținute tot de alianța (cu majoritate în C.L.M.C. !) P.S.D. - P.M.P., care continuă aceeași politică începută de Mazăre - Constantinescu !

Interesant este că domnul Secil G. Cantaragiu (P.M.P.) a votat împotriva proiectelor în comisia de urbanism, al cărei președinte este, acum votând "pentru", susținând că s-a pripit când a respins proiectele, în comisie.

Să vă fie rușine, domnilor consilieri, mai ales că vă permiteți să sfidați constănțenii,îin plină campanie electorală, pentru noul Parlament.

Nu vreau să îmi imaginez atitudinea voastră, după ce puneți mâna pe Putere, ȘI în Stat !

P.S. Secil, ori minte, ori nu este atent iî timpul ședințelor. Eu unul, am votat pentru preluarea, de catre Primărie, a Palatului Copiilor și a Stadionului "Farul".

P.P.S. Motivarea lor este că nu au avut timp sa studieze proiectul meu, deși... au avut destul din data de 12 august, de când a fost depus la secretariat !

Ipocrizie, incompetență, iresponsabilitate !!! "

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri