Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
“Torța Civică” – tinerii ies în stradă pentru a marca un an de la eșecul loviturii de stat

“Torța Civică” – tinerii ies în stradă pentru a marca un an de la eșecul loviturii de stat(618)


Primăria municipiului Constanța a aprobat desfășurarea marșului proiectat de Forța Civică Constanța pentru data de luni, 29 iulie 2013. ”Acțiunea este menită să atragă atenția asupra răului care s-a făcut atunci când s-a încercat decapitarea instituțiilor fundamentale ale statului de drept. Trebuie să se afle adevărul. Vrem să reamintim ce s-a întâmplat, de la prăbușirea leului în raport cu euro până la atacul împotriva democrației, și vrem ca aceste lucruri să nu se mai repete”, a declarat Andrei George Popescu, președintele Organizației Municipale de Tineret Forța Civică Constanța.


Toți cei care doresc să marcheze acest moment sunt invitați, luni, 29 iulie 2013, la ora 13.00, în fața Sălii Sporturilor de unde se va pleca într-un marș pașnic pe traseul cuprins între sediile PSD (strada Mircea cel Bătrân) și PNL (bulevardul Ferdinand/strada Traian).


Sub titulatura “Torța Civică”, organizația municipală de tineret a Forței Civice va conduce marșul pe traseul mai sus menționat. Acesta are proiectate două opriri în fața sediilor PSD și PNL unde tinerii din Forța Civică vor oferi câte un sugestiv cadou simbolic reprezentanților celor două partide politice.


“Eram pregătiți ca și în cazul unui refuz să derulăm această acțiune fără a încălca legislația în vigoare. Felicit organizația noastră de tineret pentru inițiativă și invit pe această cale toate partidele de dreapta, aflate în opoziție, să se ralieze demersului nostru pașnic de a marca un an de la tetnativa eșuată de lovitură de stat din luna iulie a anului 2012. De asemenea, așteptăm cât mai mulți constănțeni alături de noi pentru ca, împreună, să arătăm USL că flacăra democrației nu s-a stins și nu se va stinge, indiferent de durata guvernării aliaților social-liberali”, a precizat președintele Organizației Municipale, Mihai Petre.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri