Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Mihnea Claudiu Drumea reprezintă PNL Constanța la  Forumul Economic Liberal

Mihnea Claudiu Drumea reprezintă PNL Constanța la Forumul Economic Liberal(1545)


Partidul Național Liberal organizează miercuri, 23 noiembrie, începând cu ora 18.00, în Sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, evenimentul „Forumul Economic Liberal”. Printre invitați se vor afla Florin Cîțu, Hildegard Brandl și Marius Vintilă, candidați ai PNL la alegerile parlamentare.

Din partea PNL Constanța, va participa la eveniment Mihnea Claudiu Drumea, candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe lista pentru Senatul României, decan al Facultății de Științe Juridice și Științe Economice al Universității „Spiru Haret” Constanța.

Prezentarea candidatului liberal constănțean se va referi, potrivit declarațiilor sale, pe corelarea sistemului educațional cu piața muncii, în contextul noilor provocări socio-economice din România și Europa.

„La întâlnirea de la București mă voi axa pe modul în care sistemul educațional românesc/european va putea să anticipeze nevoile sau cerințele pieței muncii în termeni de calificări, abilități și competențe”, a declarat candidatul PNL Constanța pentru Senatul României, Mihnea Claudiu Drumea. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri