Ana Marcu: Institutul pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța a renăscut în timpul guvernării Cioloș

Ana Marcu: Institutul pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța a renăscut în timpul guvernării Cioloș(1350)


Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Ana Marcu, consideră că o realizare concretă a Guvernului Cioloș cu efect direct asupra județului Constanța este reorganizarea Institutului pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas, instituție de interes național, care în ultima perioadă a existat doar datorită implicării necondiționate a angajaților.

„Vă dau un exemplu de care nu s-a discutat, care este rezultatul guvernării Cioloș aici, în Constanța: Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas Constanța era să moară până nu demult, pe timpul guvernării Ponta. Este un institut de cercetare de interes național și recunoscut internațional în zootehnie în domeniul ovinelor și caprinelor. În 2014, din cauza nepriceperii, s-a blocat acest proiect de reorganizare al institutului, iar în vremea guvernării premierului Dacian Cioloș, într-un an de zile, s-a reluat procedura, iar în septembrie s-a aprobat reorganizarea sa", a precizat Ana Marcu.

Candidatul liberal a mai declarat că premierul Dacian Cioloș este un om integru și profesionist, determinat să schimbe modul în care este înțeles actul de guvernare, drept pentru care deranjează PSD. 

„Dacian Cioloș este un om cu foarte mult bun-simț, care a dat dovadă de pricepere în actul de guvernare și a spus foarte clar că nu intră în niciun partid, lucru pe care l-a și făcut. Vehemența de care dau dovadă PSD și ALDE în combaterea rezultatelor acestui guvern pe mine mă îndreptățește să afirm că Dacian Cioloș este o soluție bună. De exemplu, Guvernul Cioloș a realizat cea mai mare platformă online pentru asigurarea transparenței cheltuirii banului public, iar lucrul acesta deranjează mult PSD”, a precizat candidatul PNL pentru Camera Deputaților, Ana Marcu.  

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri