Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PNL Constanța - Campanie electorală în forță

PNL Constanța - Campanie electorală în forță(1125)Candidații Filialei Constanța a Partidului Național Liberal pentru Parlamentul României au continuat acțiunile de campanie electorală pentru alegerile din 11 decembrie, pe tot parcursul săptămânii trecute fiind prezenți în rândul cetățenilor din județul Constanța.

Alături de consilieri județeni, de membri ai BPJ al PNL Constanța, de numeroși tineri, de primari, viceprimari și de echipele liberale locale, candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat au fost prezenți în localitățile Săcele, Corbu, Cerchezu, Dumbrăveni, Independența, Poarta Albă, Siliștea, Cernavodă, Seimeni, Lumina, Ovidiu, Agigea și Techirghiol. Aici, candidații PNL Constanța au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte ale Programului de Guvernare al Partidului Național Liberal. 

Concomitent, au fost organizate acțiuni de campanie electorală și în mai multe zone ale municipiului Constanța.

Prezent la acțiunile electorale din județ, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că echipa de campanie a PNL Constanța are un program intens de acțiuni electorale, astfel încât candidații liberali să fie cunoscuți de cât mai mulți dintre locuitorii județului.

„România are nevoie de un premier ca Dacian Cioloș și de un Guvern de oameni competenți, bine pregătiți, care să fie sprijiniți de Parlamentul pe care îl vom alege pe 11 decembrie. Sunt convins că PNL Constanța poate trimite în Parlamentul României o echipă de oameni onești, profesioniști, total nouă. Ne dorim să oferim speranță celor care vor vota la alegerile parlamentare o altă clasă politică”, a comentat liderul PNL Constanța.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri