Ana Marcu: PNL Constanța a dat startul reformei clasei politice cu o echipă de candidați integri și profesioniști

Ana Marcu: PNL Constanța a dat startul reformei clasei politice cu o echipă de candidați integri și profesioniști(1028)


Parlamentul României are mari probleme de imagine, ceea ce justifică nevoia unei reforme instituționale. Despre reforma parlamentară a vorbit, în cadrul unui interviu, și candidatul PNL Constanța, Ana Marcu, care susține că o reformă reală se poate realiza doar prin stabilirea și respectarea unor criterii de integritate. Marcu a declarat că PNL a început reforma, aducând pe listă oameni noi, integri și profesioniști.

Nu poți face o reformă a Parlamentului fără să schimbi fundamental modul de selecție al candidaților și fără aplicarea criteriilor de integritate. Tocmai acest lucru a făcut PNL: a aplicat un set de criterii de integritate și a alcătuit o listă cu persoane care au în spate o carieră profesională solidă. Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, George Niculescu, Vergil Chițac sunt oameni care au dovedit performanță în domeniile lor de activitate. La PNL reforma a început”, a spus Ana Marcu.

Pe de altă parte, Ana Marcu a criticat PSD pentru că nu își asumă un proces de reformare, adăugând că cetățenii ar trebui să sancționeze la vot atitudinea PSD de a păstra pe funcții de conducere oameni certați cu legea.

„Ar trebui să acționăm cu toții în consecință și să sancționăm PSD la vot, pentru că este incapabil să se restructureze.Ar fi nedrept să vin și să spun acum că tot PSD-ul este mincinos sau că toți oamenii de acolo sunt lipsiți de profesionalism. Dar își merită eticheta atât timp cât toți aleg să tacă și acceptă un conducător ca Liviu Dragnea. Degeaba susții că și tu aplici criteriile de integritate în condițiile în care Dragnea este condamnat și totuși este președintele PSD”, a mai spus candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri