RCA PENTRU MĂGARI

RCA PENTRU MĂGARI(3362)


Guvernul continuă să se perfecționeze în ce privește capacitatea sa de neobosit iluzionist pe bază de joben.

Pe scurt, cu o mână dă și cu alta ia de două ori, contribuind decisiv la îngroparea indicatorului numit nivelul de trai al populației. În fapt, asistăm la tot felul de scamatorii. Pe de o parte, se opune anulării celor peste 100 de taxe propuse de pesediști, poate justificat, nu zic, dar, pe de altă parte, miniștrii lui Cioloș inventează biruri noi! Unele dintre ele, dacă nu ar fi de-a dreptul împovărătoare pentru anumite categorii de cetățeni, ar putea completa colecția de caterinci tehnocrate, glumițe matinale, diverse învățături culese direct din puțul gândirii lui Cioloș, povestiri la gura sobei, că tot vine iarna cu pași repezi...

În această notă de veselie totală, cu lovituri la schimb pe după ceafă și hlizeală cât cuprinde, suntem informați că și căruțașii sunt obligați să plătească RCA ! Pentru plata RCA pe cap de căruță, pentru că de capul miniștrilor tehnocrați ne-am convins ce este, sunt luate în calcul următoarele elemente – capacitatea cilindrică a calului, în funcție de numărul de pistoane, gradul de poluare în funcție de capacitatea de bălegare din mers a calului, consumul de ovăz cu rima de rigoare, nechezatul, consumul mare de ovăz, cu consecințele de rigoare, oiștea în gard, precizie și repetiție, deși calul de dar nu se caută la dinți, se impune efectuarea reviziilor periodice, pentru calul meu o bere, dar nu mai mult de atât, căruța să aibă cel mult două roți în cartea tehnică, un ochi de pisică, simbolul vigilenței în România, dar nu mai mult, că bate la ochi.

Cum s-ar spune, cu un asemenea RCA, domnii guvernanți au ajuns de căruță!

Din informațiile pe care le dețin, plata RCA se extinde și la măgari. Caracteristici- în funcție de starea de erecție, precizie în ce privește anunțarea orei exacte, aghioase, viteza atinsă în marșarier, dirijarea circulației în sensuri giratorii bine organizate, mersul înapoi, vârstă și pionierat.

În cazul măgarilor, RCA se plătește și în funcție de alte clauze. Într-un fel, ținând cont de creșterea fulminantă a numărului de măgari din patria noastră, plata RCA poate aduce venituri importante la bugetul de stat.

Până acum, măgarii, mai ales cei din politică, nu au fost taxați pentru faptele lor, fiind tolerați pe considerentul că sunt mici și beau lăptic.

Sub aripa toleranței, măgăria a îngropat România! Nu este zi în care să nu asistăm la o măgărie de proporții!

Măgăria asta trebuia taxată de multă vreme! Măgăria politicienilor, a celor care ne-au adus la starea generată de oiștea din gard! Aștia ar trebui să plătească RCA pe prostie, nu bietul măgar, patrupedul, căci la el mă refer...

Măgarul politician nu are pic de bun simț. Patru ani de zile a frecat menta și acum candidează din nou! Ce măgar!

Sunt tot felul de măgari și măgărițe în PSD. Cunosc o fătucă, din cele de bani gata, care nu a scos o vorbă în Parlamentul României. Acum, vrea continuitate. Să plătească RCA pe perioada cât a tăiat frunză la câini! Să iubească animalele, dar nu pe banii noștri! 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri