Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Robert Boroianu: Echipa PNL Constanţa are capacitatea pentru a se bate în Parlament pentru fiecare cetăţean al acestui judeţ

Robert Boroianu: Echipa PNL Constanţa are capacitatea pentru a se bate în Parlament pentru fiecare cetăţean al acestui judeţ(969)


 Candidatul PNL Constanța la Camera Deputaților, consilierul județean Robert Boroianu, consideră că una dintre cauzele problemelor cu care se confruntă județul Constanța este lipsa unui grup parlamentar puternic care să susțină interesele constănțenilor. În opinia lui Boroianu echipa PNL Constanța are toate caracteristicile necesare pentru a-i reprezenta cu onoare în Parlamentul României pe cetățenii județului.

Având o experiență bogată în sfera business-ului privat, Robert Boroianu susține că principalul său atu este perseverența. Candidatul liberal a precizat că experiența sa profesională este complementară cu cea a colegilor de pe listele PNL Constanța, astfel încât nevoile și așteptările cetățenilor să fie împlinite.

De asemenea, Boroianu consideră că PNL merită voturile electoratului pentru că este singurul partid care promovează cinstea, profesionalismul și integritatea, atribute ce pot contribui la o reală schimbare a Parlamentului și implicit a imaginii acestuia.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri