Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Gheorghe Dragomir:  Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai PNL Constanța vor participa la mitingul electoral de la București

Gheorghe Dragomir: Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai PNL Constanța vor participa la mitingul electoral de la București(969)


Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți liberali din județul Constanța vor participa astăzi, 6 noiembrie 2016, în București, la mitingul electoral de prezentare a candidaților PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie și a programului de guvernare, la eveniment fiind așteptat și premierul Dacian Cioloș.

„Aproximativ 1.000 de membri și simpatizanți ai PNL Constanța, printre care primari, consilieri județeni și consilieri locali, vor participa la mitingul de susţinere a lui Dacian Cioloş. PNL Constanța a fost printre primele filiale din țară care au susținut că Dacian Cioloş este cea mai bună variantă de premier după alegerile din 11 decembrie. Acum totul se aliniază și vom începe această campanie electorală cu încrederea că vom oferi constănțenilor o echipă de oameni noi, care au excelat în activitatea lor profesională, care pot reprezenta județul Constanța cu cinste și onoare în Parlamentul României”, a afirmat Gheorghe Dragomir.

Președintele PNL Constanța a mai declarat că evenimentul va prilejui și lansarea candidaţilor PNL şi a programului de guvernare:

„Candidații PNL respectă cu strictețe criteriile de integritate, iar 60% dintre ei sunt oameni noi. Astfel răspundem solicitării românilor de a reforma clasa politică. În același timp, programul nostru de guvernare se îmbină perfect cu principiile lansate de Dacian Cioloș în Platforma România 100. Cu siguranță cetățenii vor observa că echipa noastră este una serioasă și competentă și vor ieși masiv la vot pe 11 decembrie”, a precizat deputatul Gheorghe Dragomir.  

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri