Actualizarea Strategiei de dezvoltare a municipiului Tulcea este aproape de final

Actualizarea Strategiei de dezvoltare a municipiului Tulcea este aproape de final(1181)


Strategia de dezvoltare a municipiului Tulcea, care este actualizată în prezent, le va oferi autorităţilor publice o diversificare a posibilităţilor de analiză a problemelor cu care se confruntă.

"Diversificarea posibilităţilor de analiză oferite autorităţilor publice este o noutate a acestei Strategii. Pe lângă faptul că are un număr foarte mare de grafice, am realizat şi interpolarea pentru a vedea care este tendinţa pentru perioada următoare. De exemplu, având la bază evoluţia cazurilor de boli pentru perioada 2006-2014, furnizată de Direcţia de Sănătate Publică, am lucrat graficele şi se poate observa că toate au un profil relativ asemănător, ceea ce se corelează foarte bine cu fluctuaţia uneori aleatorie a numărului de cabinete medicale, dar şi cu scăderea numărului de medici", a declarat, la deschiderea dezbaterii pe tema Strategiei de dezvoltare a municipiului, reprezentantul societăţii Heidi Consult, Gabriel Ioan.

El a spus că s-a constatat, în urma analizării datelor primite din partea autorităţilor, că Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) are un număr similar de angajaţi cu cel al Spitalului Judeţean, lucru care explică starea de sănătate precară a populaţiei judeţului. Potrivit sursei, toate autorităţile publice locale relevante au transmis deja datele importante solicitate pentru actualizarea Strategiei de dezvoltare a municipiului, ele urmând să fie reverificate de autorităţi şi completate în următoarele două săptămâni.

Actualizarea Strategiei de dezvoltare a municipiului Tulcea realizată în anul 2012 urmăreşte completarea documentului iniţial, astfel încât să corespundă contextului programatic actual, competenţelor şi atribuţiilor legale ale autorităţilor publice locale. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri