SPIT Constanța, premiată!

SPIT Constanța, premiată!(1120)


La Biblioteca Națională a României, a avut loc Conferința internațională "Inovație și calitate în sectorul public", ediția a IX-a.

Evenimentul a fost organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) alături de Cancelaria Prim-ministrului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, cu susținerea Consiliului Europei.

Evenimentul s-a bucurat de prezența lui Vasile Dîncu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a Violetei Alexandru, ministrul pentru consultare publică și dialog civic, a lui Victor Giosan, consilier de stat - Cancelaria Prim-ministrului, precum și a altor reprezentanţi ai Guvernului României, ai Consiliului Europei, ai administraţiei publice româneşti şi internaţionale (Franța, Bulgaria, Republica Moldova), ai Reprezentanței CE în România. De asemenea, au fost prezenți reprezentanţi ai structurilor asociative şi profesionale, ai sindicatelor, ai organizaţiilor neguvernamentale, ai mediului universitar. În cadrul conferinței au fost promovate bune practici implementate în administraţia publică românească şi europeană şi au fost premiate iniţiative românești identificate în cadrul Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România.

Printre câștigătorii acestei ediții sunt şi constănţeni. Astfel la Pilonul 4, Reducerea risipei și eficientizarea cheltuirii banului public în administrația publică locală, Premiul 3 a fost luat de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța pentru Modalități alternative de comunicare online cu resurse minime

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri