Proiect regional de cooperare, asistenţă şi educaţie pentru dezvoltare

Proiect regional de cooperare, asistenţă şi educaţie pentru dezvoltare(1225)


La Galaţi, a avut loc lansarea proiectului „Măsuri de cooperare, asistenţă şi educaţie pentru dezvoltare”, proiect susţinut de Ministerul român al Afacerilor Externe şi implementat de Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare - Centrul regional pentru Europa şi Asia Centrală.

Scopul proiectului este acela de creştere a nivelului de informare şi cooperare în Euroregiunea „Dunărea de Jos” prin favorizarea legăturii directe şi crearea spaţiului instituţional şi strategic adecvat pentru ONG-uri, instituţii şi entităţi private din România şi Republica Moldova, cu scopul transferului de know-how şi dezvoltării sustenabile.

Proiectul se desfăşoară în România (judeţele Galaţi, Brăila şi Tulcea) şi Republica Moldova (raioanele Cahul şi Cantemir) în perioada septembrie 2016-august 2017 şi beneficiză de un buget de aproximativ 56.000 de dolari. Grupul ţintă e constituit din 35 de ONG-uri, 31 de autorităţi publice locale, 25 de unităţi de învăţământ, 19 organe mass media şi 40 de entităţi private.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri