Echipa de candidați ai PNL Constanța la alegerile parlamentare, formată din profesioniști și oameni de valoare

Echipa de candidați ai PNL Constanța la alegerile parlamentare, formată din profesioniști și oameni de valoare(1402)


Candidații PNL Constanța s-au prezentat astăzi, 27 octombrie a.c., la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Fostul prefect al județului Constanța, Bogdan Huțucă, deschide lista PNL Constanța pentru Camera Deputaților, fiind urmat de Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Florea, Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină.


La Senat, lista este deschisă de fostul rector al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, amiral (r.) Vergil Chițac, urmat de Lucia Ana Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Claudiu Drumea, Nicolae Ciucă și Cristy Remus Băisan.

Prezent la evenimentul de depunere a dosarelor de candidatură la alegerile parlamentare, președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a declarat că „echipa de candidați ai PNL Constanța la alegerile parlamentare este una formată din profesioniști, din oameni de valoare care vor reprezenta județul Constanța cu cinste și onoare în Camera Deputaților și Senat”.

Alături de candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare din 11 decembrie au mai fost prezenți, la evenimentul de la Biroul Electoral Județean Constanța, consilierii județeni Bogdan Bola, Radu Bogdan Matei, George Măndilă și Stelian Gima, precum și secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.


OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri