Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Polaris M Holding s-a clasat pe primele locuri în Topul Naţional al Firmelor Private din România

Polaris M Holding s-a clasat pe primele locuri în Topul Naţional al Firmelor Private din România(1116)


SC Polaris M Holding SRL a urcat pe podium în “Topul Naţional al Firmelor Private din România”, ediţia a XXIV-a, un evenment de referinţă al mediului de afaceri românesc, organizat anual de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

În cadrul evenimentului “Topul Naţional al Firmelor Private din România” au fost premiate cele mai performante companii din anul 2015, pe baza informaţiilor oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, în funcţie de profit, cifra de afaceri, productivitate şi performanţă globală în afaceri.

Anual, Polaris s-a clasat printre primele firme în domeniul său de activitate, managementul deşeurilor, reuşind prin efort continuu şi performanţă ridicată să-şi menţină poziţia în top.

Clasarea pe primele locuri reprezintă pentru compania Polaris o recunoaştere publică a efortului depus de-a lungul întregului an 2015, iar acest lucru a fost posibil prin intermediul serviciilor prestate, prin asigurarea locurilor de muncă şi prin plata taxelor şi a impozitelor, toate acestea având drept rezultat susţinerea economiei.

Polaris face parte din categoria întreprinderilor private mari şi a ocupat următoarele locuri conform clasamentului naţional pe domenii de activitate:

Locul 2 – dupa profitul brut la categoria întreprinderi mari;
Locul 2 – dupa cifra de afaceri la categoria întreprinderi mari;
Locul 3 – dupa productivitate la categoria întreprinderi mari.

Compania Polaris M Holding a luat fiinţă în anul 1998, numărându-se printre cele mai mari companii din România. În prezent, Polaris deserveste aproximativ 1.600.000 de locuitori ai Romaniei si are peste 1500 de angajati.
Compania Polaris M Holding activează in diferite domenii cum ar fi constructii civile si industriale, salubrizare şi structuri metalice cu destinaţie navală.


Pentru informaţii suplimentare:

Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice
Telefon: 0728.281.678
calina.spirea@polaris.ro
www.polaris.ro

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri