Horia Brenciu - artistul lunii octombrie Artă Contra Drog

Horia Brenciu - artistul lunii octombrie Artă Contra Drog(778)


Academicanul Constantin Bălăceanu Stolnici , preşedintele CIADO România , apreciază implicarea artistului Horia Brenciu în programul Artă Contra Drog .

" Apreciez nu doar implicarea artistului , ci şi a omului Horia Brenciu ce in zilele de 18 octombrie - Bacău , 19 octombrie - Galaţi şi 20 octombrie la Constanţa la Sala Sporturilor , va susţine alături de reprezentanţii CIADO, Conferinţa - "Tinerii şi propriile lor valori" în faţa a peste 1500 tineri .

Horia Brenciu va susţine 13 concerte apreciate de noi ca un exemplu de buna practică , lucru pe care publicul îl va înţelege şi de ce, dar şi un imens aport la conceptul de Artă Contra Drog . Mi-aş dori să văd mai mulţi artişti care să aprecieze impactul pe care-l au în mediul public şi nu doar artişti plătiţi de primării , ce fac play back şi pleacă , publicul rămânând cu " nimic " .

Un eveniment artistic sau cultural, trebuie să producă o componentă esenţială de educaţie civică şi culturală.

Turnel lui Brenciu a început pe 6 octombrie la Piatra Neamţ şi se va încheia la 30 octombrie la Cluj, toate spectacolele urmând să înceapă de la orele 19,30. Pe 5 noiembrie totul va culmina de la orele 20 prin spectacolul de la Sala Sporturilor din Bucureşti.
jooble.org