Fii deștept! Învaţă cum să înveţi!

Fii deștept! Învaţă cum să înveţi!(1098)


Ce îți amintești să fi învățat cu plăcere în copilărie? Te-ai gândit vreodată că azi poți face temele la școală și învăța acasă în pijama? Neuron English România prezintă conferinţa “Fii deștept! Învaţă cum să înveţi!“, ce se adresează părinţilor și profesorilor care vor să afle mai multe despre procesul de învăţare, atat de important pentru dezvoltarea copiilor şi oferirea unui viitor cât mai promiţător. Avem astăzi la dispoziție o mulțime de forme de învățare.

Trainerul Cristina Elena Neguț va vorbi despre învățarea deșteaptă și despre ecologia învățării, joi, 27 OCTOMBRIE, ORA 18.30 la Hotel IBIS. La finalul celor doua ore, fiecare părinte participant va înţelege: • care sunt pașii prin care putem reține pentru termen lung o informație importantă • clădirea abilităţilor în timp printr-o repetiție anume, deștept construită • care este valorea învățării, chiar și acum la vârsta de adult.

În cadrul evenimentului, va avea loc premierea şcolilor câştigatoare în cadrul campaniei Read for the Record 2016, desfăşurată anual de Neuron English Romania în şcoli şi grădiniţe din judeţul Constanţa. Înscrie-te printre primii 30 de participanţi şi beneficiază de BONUSUL SPECIAL: un curs de o oră despre „Cum să te împrieteneşti cu geometria’’, sustinut de X Colony, desfălurat joi, 27 octombrie, 17.00 – 18.00, la Hotel Ibis.

Informaţii suplimentare la: Neuron English Romania. Telefon 0728 18 18 88 Email: hello@neuronenglis.ro

Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța în 2010, prin susținerea de conferințe și ateliere de dezvoltare personală a adulților. Cu o experiență de peste 10 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondată de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu medici, primari, antreprenori, părinți, profesori, elevi, studenți, învățători, educatori, asistenți sociali etc. Cristina revine la Constanța cu lucruri noi și interesante ce produc o schimbare pozitivă în comportamentele adulților, oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei se disting prinvizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale în viața de zi cu zi. Neuron English este un program educațional inovator ce are la bază 30 de ani de cercetări în domeniul funcționării și dezvoltării creierului. Programul dezvoltă atât abilități înalte de ascultare, înțelegere, exprimare, citire și scriere în limba engleză într-o manieră nativă, cât și un set de abilități de bază necesare pentru a fi un elev performant: atentia, memoria, viteza de procesare a informatiei, secventializarea, disciplina, organizarea studiului. Misiunea Neuroh English este să ofere cât mai multor copii și tineri din România, oportunitatea de a învăța și exersa engleza prin expunerea la experiențe de învățare similare cu cele ale unui nativ vorbitor de limba engleză. Rezultatele din centrele care folosesc programul Neuron English sunt spectaculoase: copiii învață de două ori mai repede în raport cu metodele clasice, lucru demonstrat prin performanțele obtinuțe la examenele Cambridge. KDK X Colony se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani, se bazează pe construirea și rezolvarea unor serii de puzzle-uri spațiale, ce permit investigarea și descoperirea de proprietăți spațiale miraculoase, ajută la descoperirea conexiunilor între matematică și alte domenii (biologie, chimie, fizica, robotica, astronomie, arhitectura, arte vizuale), dovedindu-se astfel un program interdisciplinar.

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri