Decebal Făgădău își bate joc de consiliul local!

Decebal Făgădău își bate joc de consiliul local!(2557)


Referitor la mesajul conducerii organizației județene Constanța a PSD în care este criticată atitudinea consilierilor locali din Constanța ai PNL, consilierul local independent Andrei Popescu povestește din culisele ședinței :

 

"Deși mesajul îi este adresat exclusiv PNL-ului (doar începe campania electorală), am și eu de făcut câteva precizări:

Vineri am fost anunțat că luni 10.10.2016 vom avea o ședință de îndată.

Articolul 4 din legea 215/2001 spune așa:  "În caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor comunei, oraşului sau municipiului sau în alte situaţii stabilite de regulamentul de organizare şi funcţionare a consiliului local, convocarea consiliului local se poate face de îndată."

Nu văd unde era forța majoră și maxima urgență, Consiliul local întrunindu-se în urmă cu 10 zile. Ce-i drept, prin una din hotărârile de pe ordindea de zi, am angajat un specialist care să vină cu marea rezolvare, un imprumut de 10 milioane ron. pentru a cumpăra combustibil în avans.

Tot vineri când am fost sunat, am fost asigurat că voi primi proiectul, să îl pot studia în timp util. Proiectul l-am primit cu 5 minute înainte de vot din care nu am putut afla prea mare lucru, nici ce garanție depunem, nici în ce condiții. Noroc cu domnul Făgădău, că ne-a explicat printr-o noua romanță, de ce este atât de important să contractăm acest credit.

În aceste condiții, eu unul m-am abținut, pentru că nu pot să îmi asum ceva despre care nu am habar. Știam că acest gest va fi catalogat drept "lași orașul în frig", ceea ce a fost și strigat prin cel mai emblematic dinozaur comunist, nea Mircea Dobre. Nu m-a dezamăgit și a strigat spre noi: "Dacă votau toți ca voi, rămânea orașul în frig". I-am strigat și eu: "Bre, Nea Mircea, daca erau toți ca mata, se ducea de mult dracu țara asta!"

 

P.S.  Chiar dacă mă număr printre cei care încă beneficiază de serviciile Radet, nu pot să nu remarc ipocrizia PSD-ului, care vorbește de sutele de mii de constănțeni care pot rămâne în frig, deși din ce în ce mai mulți se racordează la gaze. Bine că vor avea cei din Henri Coandă gaze, tot pe banii noștri!"


N.R. În aceeași zi, tânărul consilier a mai avut o victorie împotriva abuzurilor administrației PSD, prin suspendarea taxei de liniște, aceasta nemaiputând fi reintrodusă de către autorități !

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri