Vizitați Târgul de MOBILA EXPO !

Vizitați Târgul de MOBILA EXPO !(1031)


 În perioada 13 – 16 octombrie 2016 se va desfăşura la Pavilionul Expoziţional ediția de toamnă a Târgului de mobilă MOBILA EXPO CONSTANŢA, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.

Târgul reunește peste 20 de firme, producători și comercianți de mobilă din întreaga ţară, unii dintre ei fiind participanți fideli ai acestui eveniment. În cadrul Târgului MOBILA EXPO, producătorii prezintă noile tendinţe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line, etc. Vizitatorii pot admira în acelaşi spaţiu atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu. În afară de producătorii de mobilă, vor mai fi prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, perdele şi alte accesorii pentru amenajarea casei cu stil şi eleganţă. Nu în ultimul rând, va fi expusă o gamă largă de scaune şi canapele, adresate atât publicului larg, dar mai ales companiilor din turism, alimentaţie publică sau pentru amenajarea sălilor de conferinţă

. Ca noutate, este încurajată dezvoltarea segmentului de mobilă din materiale reciclabile, prietenoase cu mediul. Ca punct de atracţie pentru public, un producător de saltele oferă, zilnic, premii, în cadrul unei tombole, constând în: pat, dormeză, saltea şi alte accesorii.

Una dintre ideile principale ale expoziţiei este crearea unui sistem de soluţii complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor şi designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producţie şi consolidarea relaţiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă. Firmele participante provin din următoarele judeţe: Constanţa – 9 firme, restul din Suceava, Timişoara, Argeş, Satu Mare şi Buzău şi o firmă din Bulgaria.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 19.00 şi duminică între orele 10.00 – 16.00.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri