Prim-vicepreşedintele PNL Constanța, Robert Boroianu: Concluzia Consiliului Național de Coordonare al PNL este că suntem uniți și pregătiți să formăm guvernul după alegerile parlamentare

Prim-vicepreşedintele PNL Constanța, Robert Boroianu: Concluzia Consiliului Național de Coordonare al PNL este că suntem uniți și pregătiți să formăm guvernul după alegerile parlamentare(996)


 
Prim-vicepreşedintele PNL Constanța, Robert Boroianu, prezent sâmbătă la ședința Consiliului Național de Coordonare al Partidului Național Liberal, a declarat că PNL este mai puternic prin validarea președinției unice a partidului și lansarea programului de guvernare.

După ședința Consiliului Național de Coordonare, Partidul Național Liberal dă startul precampaniei electorale. Alegerea Alinei Gorghiu în funcția de președinte unic al PNL și lansarea programului de guvernare au arătat că suntem uniți și pregătiți să formăm guvernul după alegerile parlamentare. Avem soluții clare pentru relansarea economiei și crearea de locuri de muncă, pentru creșterea finanțării în educație, pentru îmbunătățirea serviciilor medicale, dar și pentru restul domeniilor. Aplicarea programului de guvernare al PNL va duce la creșterea nivelului de trai”, a subliniat consilierul județean liberal Robert Boroianu.
    

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri