CONCERT VOLTAJ LA CITY PARK MALL. INTRARE GRATUITĂ!

CONCERT VOLTAJ LA CITY PARK MALL. INTRARE GRATUITĂ!(1636)


Băieții de la Voltaj se vor opri la Constanța pentru un super concert, ocazia perfectă pentru a cânta și a dansa pe hiturile lor, pe care cu siguranță le cunoști: “Și ce”, “Asta-i viața!”, “Pic Pic”, “Albinuța”, și desigur, “20 de ani”, imnul celor care se simt mereu tineri. Nu vor lipsi din playlist nici ultimele single-uri de pe noul album “X” – “Nana”, “Anotimpuri”, “Keri Gent”.

Voltaj (Călin Goia – voce, Gabi Constantin – chitară, Adrian Cristescu – keyboards,Valeriu Ionescu – bass, Oliver Sterian – tobe) este una dintre trupele cele mai longevive și mai îndrăgite din România. Stilul lor pop-rock, cu beat-uri energice și versuri vesele, a cucerit numeroși fani și le-a adus lui Goia & co. o mulțime de premii, inclusiv un trofeu Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2005.

Rezervă-ți așadar ziua de sâmbătă, 15 octombrie, pentru super concertul Voltaj! Ia-ți prietenii și veniți la City Park Mall în Parcare Lac, începând cu ora 19:00, să fredonați pe muzica celor de la Voltaj, să dansați și să vă simțiți liberi!

Intrarea este liberă!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri