
Premieră ştiinţifică mondială la Constanţa ! LA UNIVERSITATEA „OVIDIUS” PREDĂ CURSURI UN ROBOT ULTRAPERFORMANT(2229)
Şi anul acesta, Universitatea „Ovidius” îşi întâmpină studenţii cu o surpriză de proporţii, în premieră mondială. Va ţine cursuri şi un robot ultraperformant. O adevărată minune a tehnicii. Acest super-robot realizează fără greş, chiar în faţa studenţilor, un experiment încercat în toată lumea ştiinţifică, dar rămas până în prezent fără rezultate notabile.
Desigur, aţi auzit cu toţii de Experimentul „Philadelphia”, sau de a patra dimensiune, despre teleportare, telekinezie, timpul şi variantele lui şi altele asemenea. Unele dintre ele sunt încercări care au avut rezultate imprevizibile şi inexplicabile, altele nu sunt decât nişte simple fabulaţii. La Universitatea „Ovidius” însă, totul este viu şi natural. Ultra-robotul-profesor este specialist în teribila şi misterioasa Rezonanţă Schumann. Ce este în fapt aceasta? O explicaţie simplă spune că este un set de vârfuri de spectru în frecvența extrem de redusă a spectrului de câmp electromagnetic a Pământului (CEP). Rezonanțele Schumann sunt rezonanțele electromagentice globale, exercitate de descărcările fulgerelor în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă. Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Specialiştii spun că astfel s-a ajuns ca în zilele noastre, Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz. Consecinţa directă este incredibilă: 24 de ore actuale corespund de fapt cu 16 ore reale, în termenii timpului de pe Terra. Trăim adică mai puţin şi mai repede, fără să ne dăm seama. Dar, deocamdată, nu vă temeţi. Acestea nu sunt decât teorii şi calcule matematice.
Ultra-robotul-profesor de la „Ovidius” însă, realizează şi practic această teorie ce parcă ţine de domeniul paranormalului. Şi asta nu pe ascuns, în laborator, ci chiar în faţa studenţilor, cum am spus, adică nu e nici un fel de vrăjeală. Calcă în picioare de faţă cu toată lumea legile fizicii cunoscute până acum şi reuşeşte ceea ce omenirea visează de când s-a inventat ştiinţa: comprimă timpul.
Vă daţi seama ce poate însemna asta?
Potrivit unora dintre teoriile care se referă la schimbarea blestematei de Frecvenţe Schumann, curgerea timpului terestru se va accelera în continuare până la apropierea de “punctul zero”, care corespunde inversării polilor magnetici ai Pământului. Planeta va fi cuprinsa de întuneric timp de trei zile. Iar în “momentul zero”, cele 24 de ore ale timpului terestru vor corespunde la zero ore efective. Adică ceasul se mişcă, dar timpul, nu. Consecinţele acestui fenomen sunt incredibile: planeta şi toţi locuitorii acesteia vor trece într-o altă dimensiune. După trecerea prin” Punctul Zero”, soarele va răsări la Vest şi va apune la Est.
Aşadar, dacă profesorul-ultra-robot va continua experimentele de comprimare a timpului în sălile de curs de la „Ovidius”, vom vedea în curând întreaga universitate, cu studenţi şi cadre didactice cu tot, trecând într-o altă dimensiune. Mai întâi se va face întuneric. Apoi, va veni „Momentul Zero”, când toţi studenţii, nu numai repetenţii, vor rămâne în acelaşi an, pentru că timpul nu va mai curge. Iar în curtea instituţeiei de învăţământ superior soarele va răsări la Vest, de o să-i ia capul pe toţi, de la rector la femeia de serviciu.
Trebuie însă să-i avertizăm pe studenţi că va fi greu să-l identifice pe robot, pentru că a fost atât de bine construit, încât seamănă cu un om obişnuit până în cele mai mici amănunte. Are chiar şi unele obiceiuri omeneşti. Spre exemplu, pe acela de a semna statele de plată. Pentru că am uitat să vă spun că acest robot este primul din lume care are pretenţia să fie plătit pentru munca prestată.
Şi a fost. Comprimând timpul cât a predat la catedră anul trecut, a rezultat pe statul de plată că profesorul-ultra-robot are în total 1.200 de ore predate pe săptămână. Altfel spus, a predat 50 de zile nonstop într-o săptămână, care, aici, pe Terra, nu are decât şapte zile.
Şi nu o spunem noi, ci Curtea de Conturi: „S-a constatat că, în cazul unui salariat, entitatea controlată (Universitatea „Ovidius” n.r.) a angajat şi plătit în plus - pe baza a 3 contracte individuale de muncă încheiate cu aceeaşi persoană, la care se adaugă şi ore prestate în regim de plată cu ora - suma de 122.327 lei (95.568 lei sumă brută şi 26.759 lei contribuţie angajator), sumă aferentă unui număr de 1.180 de ore de muncă angajate peste limita maximă a numărului de ore/săptămână".
Asta da, comprimare a timpului. Acum, pe loc, în zilele noastre şi cu avantaje imediate, nu ca fraierul de fizician neamţ Winfried Otto Schumann, care prevedea asta hăt, peste cine ştie cât timp.
Oare la Poarta Albă, unde ar putea ajunge profesorul super-robot, liberarea condiţionată, înainte de termen, se cheamă tot comprimare a timpului? Iar în astfel de cazuri, soarele de unde o fi răsărind? De la Vest, sau e în funcţie de poziţia vizetei?
Articole recomandate
Ministrul Bud(ig)ăi continuă *regimul de nejustificată urgență* și ,*se îndepărtează de principiile statului de drept*

Traficul de persoane există chiar dacă noi ne facem că nu îl vedem

Portul Constanța – Ghid de utilizare/comportament

#SELFIE69, o comedie nebunească pentru toate generațiile, în cinematografe din luna mai
