Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Cătălina Ponor :

Cătălina Ponor : " Politica este o meserie murdară "(1080)


Un val de comentarii negative a apărut pe pagina sportivei, după ce a apărut informația despre o posibilă candidatură a Catalinei Ponor, pe listele PSD.

Alexandru Valentin Iedu din Constanța: "Catalina, te iubim si avem incredere ca vei lua decizia corecta. Parerea mea personala este ca asocierea imaginii tale cu un partid complet corupt nu este benefica." Comentariul are peste 230 de aprecieri.

Deși a declarat că încă nu a luat o decizie, utilizatorii au continuat să îi trimită mesaje prin care și-au exprimat nemulțumirea asocierii sportivei cu PSD.

Xavier Heisenberg: ”Stim toti ca tot ceea ce ai obtinut in viata a fost prin munca enorma si sacrificii pe masura, cei care te admiram vrem doar sa nu iti bati joc de tine, de tot ceea ce ai realizat pana acum :). Asocierea ta cu acel partid iti va murdari imaginea si performantele extraordinare...:(”

Maria Stanciu Catalina: "Nu te murdari! Nu intra in politica , mai ales din partea PSD, nu asta e menirea ta!"

Numele Cătălinei Ponor pe listele PSD Constanța a fost anunțat ieri de președintele PSD Felix Stroe. Valul neîncetat de comentarii negative la adresa posibilei candidaturi nu a întârziat să apară.

Cătălina Ponor a anunțat prin intermediul Facebook, ca reacție la multitudinea de mesaje din partea fanilor, că încă nu a luat o decizie fermă în acest sens.

Gimnasta Cătălina Ponor a afirmat, în această dimineață, într-un interviu acordat agenţiei de presă News.ro, că a refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunând că politica este ”o meserie murdară” şi nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume”.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri