Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Titu Neague, primarul comunei Bărăganu, așteaptă sprijinul Consiliului Județean Constanța pentru renovarea Căminului Cultural

Titu Neague, primarul comunei Bărăganu, așteaptă sprijinul Consiliului Județean Constanța pentru renovarea Căminului Cultural(2733)


După un mandat scurt, de numai un an, în perioada 2011- 2012, primarul comunei Bărăganu, Titu Neague, reales primar pentru încă patru ani (2012-2016) a dorit să demonstreze că poate ajuta comuna, că poate munci pentru oamenii săi. Și are cu ce se lăuda: a realizat alimentarea cu apă a localității Bărăganu, a reabilitat alimentarea cu apă în Lanurile, a fost ridicată o grădiniță nouă în Bărăganu. S-a gîndit și la cei vii dar și la cei morți: s-au construit praznicare în Lanurile și Bărăganu. A fost reabilitat iluminatul public în toată comuna.

La alegerile din iunie 2016, în ciuda tuturor necazurilor întâmpinate, s-a reîntors, tot primar. Nu a pierdut din timpul prețios pentru a sărbători victoria, ci s-a pornit la treabă: a terminat de amenajat noua grădiniță din localitatea Bărăganu (care a fost construită cu fonduri de la Ministerul Învățământului), a început împietruirea drumurilor comunei și continuă reabilitarea alimentării cu apă (organizând o nouă licitație). Una dintre casele mortuare din comună a fost finalizată și inaugurată împreună cu Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Cealaltă, este ridicată și urmează a se finaliza. T

inerii sunt importanți pentru comună iar primarul Titu Neague se pregătește de renovarea Căminului Cultural din Bărăganu. Pentru acest demers așteptă sprijin de la Consiliul Județean. El speră că îl va primi.

Titu Neague a candidat în 2011 din partea P.S.D. rămânând și în 2016 alături de același partid. El crede că în viață loialitatea este importantă și față de oamenii pe care îi conduce și față de cei alături de care a pornit la drum.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri