CIFRA DESTINULUI  -   CARE ESTE CARACTERUL TĂU

CIFRA DESTINULUI - CARE ESTE CARACTERUL TĂU (2872)


Despre tine, foarte pe scurt, şi foarte puţin, ca să ne putem înţelege mai bine. Ai crede că te cunoşti, ai zice că nu-ţi e de folos, ai fi tentată să treci uşor şi să mai dai o fugă la el în dormitor ca să îl zăpăceşti cum ştii tu că e mai bine. Crezi că el e mai important. EL trebuie înţeles, mângâiat şi apoi dresat. Aşa-i, dar numai după acest moment de adevăr doar despre tine, împreună cu tine, în linişte şi foarte atent. Aici eşti tu cu tine, nu are rost să fentezi, să te ascunzi sau să te lamentezi. Aici doar te apreciezi cu sinceritatea de care chiar şi tu, deşi doare al naibii de mult, eşti capabilă uneori.

Cum eşti tu? E bine să afli cum eşti tu. De fapt ai impresia că ştii totul despre tine de la începuturile tale pe acest pământ. Cât vrei să recunoşti, cât proiectezi, cât ascunzi şi cât de mult te fereşti de ceea ce eşti, de ceea ce poţi deveni, de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă altcineva ori chiar tu ar putea intui, poţi afla acum! De ce nu eşti şi tu ca aia sau ca cealaltă? Cum şi de ce au unele noroc şi tu nu? Vrei şi tu să fii altfel, aşa şi pe dincolo. Ce trebuie să fac şi nu ştiu? Pot să fac? Cine mă învaţă?

Data naşterii, cea adevărată, care nu este întotdeauna cea de pe certificatul de naştere, este foarte importantă. Ea, calculată cum te învăţ eu, îţi arată CE CARACTER AI. Aşa că află musai de la mămica ta, ea ştie cel mai bine, ziua exactă în care-ai apărut aici, pe astă lume. E primul pas. Următorul este legat de calcule stricte, exacte, ce ulterior îţi vor dezvălui adevărul despre propria ta persoană. Şi care nu mai poate fi schimbat. Tu nu poţi să fii ca altele. Celelalte nu pot fi ca tine. Eşti unică . Toate suntem așa.

CIFRA DESTINULUI TĂU se numeşte primul calcul numerologic şi cel mai uşor de realizat pentru tine. Cifra destinului ne oferă informaţii generale despre trăsăturile tale importante de caracter. Se află adunând fiecare cifră cu fiecare cifră din data exactă a naşterii.

Exemplu: 25 februarie 1982
Cifra destinului: 2+5+2+1+9+8+2=29=2+9=11=2
Astfel, cifra destinului celui născut în 25 februarie 1982 este 2 din 1 şi 1

În numerologie 2 nu este egal niciodată cu 2 şi 1 plus 1 nu înseamnă întotdeauna 2. Nu suntem la piaţă, nu calculăm kilograme sau cât ne costă. Folosim simbolurile acestor numere. De aceea trebuie să priveşti cu atenţie fiecare calcul ori cifră. O dată greşită poate duce la erori importante ori un calcul greşit înţeles te poate conduce pe cărări neplăcute, îi poţi judeca nemeritat pe cei din jurul tău. Vei descoperi, în paginile următoare că o persoană cu cifra destinului 1 din 1 şi 0 este altcumva decât cea cu cifra destinului 1 din 2 şi 8 şi că cineva cu cifra destinului 2 din 2 şi 0 va colabora bine cu cea care este înzestrată cu o cifră a destinului 2 din 1 şi 1 dacă i se va subordona celei în a cărei cifră a destinului se regăseşte cifra 1. Este important ca întotdeauna când vă calculați cifra destinului să ţineţi cont de celelalte două cifre care o formează. Fiecare vine cu ceva nou, specific şi influenţează la rândul ei toate semnificaţiile.


CIFRA DESTINULUI 1
Cifra destinului 1 din 1 şi 0
Te poţi considera ca fiind norocoasă. Ai calităţi de lider. Eşti şeful în persoană, orgoliul întrupat. Deosebit de raţională îi tiranizezi pe cei din jurul tău. Eşti tentată să negi, să te înfurii, să spui că nu-i aşa? Mai stai puțin, nu te mai repezi, știm amândouă că este o caracteristică importantă a ta, că nu facem rabat de la realitate. Ştii că orice alții ar face nu iese la fel de bine cum tu ai fi vrut. Te enervezi iute. Nu accepţi ca nimeni, niciodată, pentru nimic în lume să-ţi sugereze încotro s-o apuci, unde să stai, ce-ar fi mai bine să spui. Şi musai ca urechile şi ochii tuturor să fie îndreptate spre tine şi să execute în minutul următor tot ce ai ordonat. Noi ştim că energie ai cât pentru zece la un loc şi o foloseşti uimitor: „unde ai fost? Ce ţi-am spus eu domn’e să faci? Acum te-ai găsit? Pune-ţi papucii! Treci în dormitor! Unde te crezi, pe maidan, dă mai încet televizorul! Şi vezi că avem nişte gunoi de aruncat. Când mergi la serviciu şi în drum spre casă opreşte şi mai cumpără şi tu câte ceva, plăteşte facturile la gaze, ia medicamentele pentru mama, două pâini, musai cu ceva pe deasupra şi vezi să nu fie turtite sau arse, vezi data expirării pe ambalaj, nu uita de cârnaţi pentru tine şi pentru mine cumpără nişte ţigări. Dacă-ţi cumperi şi tu, nu-ţi lua de-alea lungi că eu nu le suport!” Cam aşa ar urma conversaţia cu o femeie adevărată cu cifra destinului 1 din 1 şi 0.
 La serviciu e brici. Ştie tot şi dacă s-a întâmplat şi n-a fost promovată, sigur ştie mai multe şi mai bine ca şeful.
În dragoste e cam la fel: preia iniţiativa, ştie ce vrea, când trebuie sărutată, când trebuie cerută de nevastă şi dacă vrea sau nu acum sau altădată. De cele mai multe ori se întreabă de ce prăpăditul ei ori tace ori fuge. Te-ai recunoscut, prietena mea cu cifra destinului 1 din 1 şi 0. Evident, vei tinde să spui: „nu-i aşa!”, dar judecând atent, fără urmă de ranchiună, uitând că tu le ştii pe toate şi că deţii adevărul absolut despre toţi, vei recunoaşte în cele din urmă cât de mult te apropii de portretul robot al celor cu cifra destinului 1 din 1 şi 0. Evident eşti încăpăţânată şi, cu toate că nu vrei să recunoşti, cel mai bine lucrezi singură, fără să te bată nimeni la cap. Acel „nimeni” este cu siguranţă prea prost şi prea îngălat şi te încurcă şi îţi taie elanul şi nimic nu îi iese şi nu dă randamentul pe care îl urmăreşti iar calitatea muncii lui lasă de dorit. Ai iniţiativă, nu-ţi place să priveşti de pe margine, nu-ţi place să fii în afara jocului, pe banca de rezerve. Tu ştii că eşti superioară tuturor şi nu te sfieşti să le arăţi.
Când te vei hotărî să te căsătoreşti, vei şti cu mult timp înaintea tuturor, chiar şi înaintea lui (a viitorului soţ) cine este alesul tău, când unde şi cum îl vei duce în faţa altarului. Tu te vei ocupa de tot şi de toate. Nu are rost să-l întrebi inutil despre ora sau ziua în care vă veţi uni destinele. El oricum nu are habar ca tine. Mâna de fier eşti tu. Eventual el trebuie să accepte ori să execute tot ce tu îi ordoni.Ca să fie bine. Aşa va fi mereu. Tu ştii asta, el poate bănui acum şi înţelege pe parcurs. Dacă-i băiat deştept, acceptă şi gata. Dacă e prost cu siguranţă va fugi în loc să profite. Şi sunt pe lumea asta tonţi destui. Bărbaţii preferă femeia păpuşică, femeia cuminte, femeia trofeu. Ce-ar face ei cu femeia de fier? Cea ca tine, cu o cifră a destinului 1 din 1 şi 0 poate avea deziluzii. Cu un păpălache. Unii bărbaţi, mai slabi de înger nu vor înţelege de ce eşti aşa. De ce ţii mereu platoşa pe piept, de ce eşti mereu aşa independentă, de ce nu ţii cont şi de opinia lui? Pentru că nu poţi, ar fi răspunsul meu. Pentru că tu ai înţeles, cu mult înaintea lui, că partenerul puternic eşti tu şi e de ajuns pentru voi amândoi. 

Cifra destinului 1 din 2 şi 8
Bine şi rău, alb şi negru, lumină şi întuneric… vorbe. Aici eşti doar tu, care ştii foarte bine ce vrei, ştii să comunici, ştii să te faci înţeleasă şi mai ştii, orice s-ar întâmpla mai apoi, să nu accepţi pe altul vreodată să fie înaintea ta. Eşti ambiţioasă, orgolioasă, prietenoasă, luptătoare. Eşti înţeleaptă, poţi fi diplomată când eşti în toane bune, te pricepi de minune să retezi avântul oricui are iniţiativa de a-ţi expune un proiect nediscutat, nedisecat în prealabil cu tine. Ştii ce vrei, nu poţi fi găsită nicicând nehotărâtă, doar că oscilezi între acţiune rapidă şi îndelungi aşteptări, când eşti pripită când mocăită. Mereu pregătind următoarea afacere deosebit de profitabilă. Totul se clarifică în rezultate, în lei, euro ori dolari. Orice reuşită înseamnă rotunjirea contului, orice realizare te bucură enorm circa 5 minute. Apoi te porneşti pe scormonit altceva, pe descoperit alte noi cărări şi modalităţi de dospit sacul cu bani.
Cam aşa şi cu alesul tău: ţi-ar plăcea un personaj puternic, dar pe care să-l poţi îngenunchea. Preferi lupta. Nu-ţi plac feţii-frumoşi cu structură de mucava. Vrei să fii combătută, pusă pe jar, la colţ, pe coji de nucă, vrei sare şi piper, să miroasă a sânge proaspăt şi să auzi zgomot puternic de săbii ce se înfruntă acerb. Nu-ţi plac fricoşii, romanticii sau băieţii moi din care poţi face orice. Nu ai nevoie de plastilină, pe aceea o poţi cumpăra de la magazinul din colt. Vrei aventură, antren, jocuri noi, descătuşări de forţe şi, uneori scurte armistiţii pasionale, discuţii inteligente despre următorul cont bancar.
La serviciu, la nevoie, poţi discuta amabil cu şeful tău, poţi deveni indispensabilă patronului tău care brusc poate renunţa la şeful tău pentru tine. Ambiţia ta este remarcabilă, dibăcia în a mânui cuvintele în situaţii dificile este admirabilă, curajul de a te arunca în proiecte noi şi riscante este o calitate lăudabilă. Eşti ceea ce are nevoie orice angajator şi ceea ce ar putea ocoli orice bărbat care-şi doreşte acasă o femeie soldat, ce-ar trebui să-ndeplinească ordinele şi plăcerile lui şi atât. Este adevărat, orice femeie general îşi doreşte ca uneori să fie soldat, să se simtă umilită pentru a găsi tăria de a-l înfrunta, să fie urgisită pentru a găsi resurse de-a îl dori. Nu mai mult de o clipă, un minut sau un ceas. Lângă tine, orice bărbat îşi ia adio de la banii lui. Sunt banii casei, ai familiei, adică ai tăi. Tu te pricepi mai bine, ştii ce să faci cu ei. Altcineva nu. Evident el nici nu va mai auzi de ei. Au fost, s-au dus, stau bine, nu trebui să poarte el povara lor. Are cine. Mai bine-ar consuma noi energii pentru a se concentra alţi bani să facă, ţie să ţi-i dea, să-i pui tu bine. Unde? Nu-i treaba lui. De-aici încolo este doar a ta. Oricum, nu vezi ca nu-s destui? Trebuie să mai facem şi ascultă-mă pe mine.

CIFRA DESTINULUI 2
Cifra destinului 2 din 2 şi 0
Te asociezi uşor cu oricine, îţi e mai bine, mai comod, să lucrezi împreună cu încă cineva. Te plictiseşti singură. Ai nevoie de un partener, de schimb de idei, de contactul cu celălalt, oricare ar fi el. Eşti partenerul ideal, al oricui. Uneori eşti o pradă uşoară pentru vânătorii de subordonaţi docili. E drept, pentru tine totul este clar, opiniile îţi sunt bine conturate, totul se împarte în două, exact şi fără urmă de echivoc. Orice încercare a altora de a îţi modifica părerile e sortită eşecului. Ai definiţii simple şi concise pentru rău, ai noţiuni exacte pentru ceea ce înseamnă bine. Cei din jurul tău sunt definitiv împărţiţi în prieteni şi duşmani. Culorile obişnuite sunt alb şi negru. Stările tale oscilează brutal între furie şi calm, nu eşti niciodată între cele două. Pe o cărare sau pe cealaltă, niciodată la mijloc. Nu există gri pentru tine. Vâlvătaie sau gheaţă, te enervezi fără preaviz. E drept de cele mai multe ori înţelegi şi tinzi să dai dreptate mai multor opinii odată, fiind împăciuitoare din fire, motiv pentru care te hotărăşti greu. Cântăreşti îndelung, stai mult timp aşteptând un tren ce urmează să vină iar când în cele din urmă a sosit încă te mai gândeşti dacă ar fi bine să urci. Uneori trenul pleacă fără tine. Şi asta nu este bine mereu. Ai idei bune şi de cele mai multe ori îi laşi pe ceilalţi să fie recompensaţi pentru meritele tale, nu te deranjează, doar sunteţi parteneri. Te simţi adesea vulnerabilă iar emotivitatea te chinuie adeseori. În schimb compensezi prin modestie, minuţiozitate şi diplomaţie. Da, căsătoria îţi este folositoare, chiar dacă vei face acest pas pentru a îţi găsi un partener alături de care să trăieşti o viaţă frumoasă, pentru a împărtăşi experienţe şi pasiuni comune. Da, îţi va fi foarte uşor să te căsătoreşti pentru că întruneşti condiţiile pe care le caută cei mai mulţi bărbaţi. Camaraderia de care eşti capabilă îţi va aduce satisfacţii. În căsătorie aproape întotdeauna.

CIFRA DESTINULUI 2 din 1 şi 1
Ai exact toate calităţile expuse mai sus, în descrierea caracterului femeilor cu cifra destinului 2 din 2 şi 0. La acestea am mai adăuga dorinţa de a deţine controlul şi faptul că, oricât de bună prietenă ai reuşi să fii, te comporţi exemplar atâta timp cât ştii ce face asociatul tău, şeful tău, al cărui şef reuşeşti să devii fără ca nimeni altcineva să poată bănui. Mai mult, eşti o prietenă deosebită cât timp celălalt nu uită care-i este locul, adică nu lângă tine, ci dincolo de biroul tău. Când sunt depăşite nişte limite, te enervezi rapid. Uneori, cei din jurul tău ţi se adresează ca unui partener, şi îl găsesc pe şef în locul prietenului apropiat iar alteori, se comportă cu tine recunoscându-ţi calităţile de lider iar tu nu înţelegi de ce, şi cum s-a întâmplat de nu te consideră doar prietenul său. Eşti partenerul ideal doar că puţin mai complicat. Lucrezi uşor împreună cu ceilalţi.
Ai nevoie de soțul partener, de soțul camarad căruia să-i împărtășești emoții și temerile și în același timp vrei un bărbat puternic și istovitor, hotărât și rațional care uneori să te înfurie, să te chinuie să îți demonstreze că ești doar femei și slabă, că ai nevoie de ajutorul lui. Cam dificil! Vei găsi cu siguranță pe cineva care să-ți fie soț și să aibă cel puțin una dintre aceste calități.

CIFRA DESTINULUI 3- entuziastă și fermecătoare simți nevoia să fii admirată, respactată, lăudată. Vei face orice efort pentru a nu trece neobservată, pentru a primi aplauze, pentru a stârni interesul celor din jurul tău. Detești viața monotonă. Te plictisesc obligațiile repetitive. Te enervează stereotipiile. Tu ești mereu altcumva. Nu vei putea repeta niciodată aceeași frază, cu aceleași cuvinte. Ești inventivă. Talentele îți sunt nenumărate, depinde doar de tine să le descoperi și cum le folosești. Ai mereu alte idei despre îndeplinirea acelorași obiective. Întâmpini probleme când trebuie să te hotărăști asupra unei metode și atât. Ești vulcanică. Să îl ferească cerul pe cel ce a reușit să te supere! Te manifești zgomotos, și te liniștești surprinzător. Ai sus ceea ce trebuia să se știe, ți-ai manifestat nemulțumirea și gata, privești surâzător către ceilalți și te miră tristețea de pe chipurile lor. Doar nu s-a întâmplat nimic! Gata! Acum putem fi prieteni! Ceilolalți le-ar putea fi tot mai dificil să accepte acest fel al tău de a fi. Riști mult, ai toane. Uneori ești atât de îngâmfată că nu mai vezi nimic în jurul tău. și da, este adevărat, ești minunată și tuștii și te iubești tot mai mult. Vorbești neîncetat, se exprimi excelent, ar fi complicat să taci. Tu și când taci nu ești doar tăcută. Secretele altora sunt în cea mai mare siguranță la tine. Întotdeauna vei transmite doar ceea ce trebuie niciodată ceea ce doresc alții. Îți place să călătorești și șansele de a te rătăci sunt mici. Ai o memorie fotografică excelentă. Pentru tine nu există probleme ci doar provocări. Dacă cineva insistă pe ideea că nu te poți descurca te încrâncenezi. Te găsești mereu rezolvări oricât de complicată pare a fi situația. Ai o minte pătrunzătoare și o istețime nativă. Banii nu au fost niciodată o problemă pentru tine. Mereu ai găsit modalități de a ieși din orice impas financiar. Este posibil să cheltui și iar să cheltui. Unora li s-ar părea că nu ai măsură. Greșesc. Tu știi că ești norocoasă. Ei încă nu au înțeles. Singurătatea ar putea deveni nesuferită pentru tine. Ești geloasă, ești posesivă și nu există leac pentru asta. E greu să îți atragă ceva atenția mai mult de un minut. Te plictisești repede și vrei mereu altceva. Când nu găsești dragostea lângă partener s-ar putea să te piardă. Ești o excelentă gazdă. Te descurci în orice mediu. Te agiți, te consumi exagerat. Ți se pare normal să fii iubită nu și să iubești. 

CIFRA DESTINULUI 4- disciplinată și organizată ai nevoie de siguranță fizică și materială. Obișnuiești să verifici oamenii și acțiunile lor de mai multe ori pentru a te asigura că poți învesti încredere în ei. Ești tradiționalistă și nu te vei feri de muncă oricât ar fi de grea. Ești practică și preferi să lucrezi după un plan întocmit atent. Opiniile îți sunt ferme, de neclintit. Ești îndemânatică, de nădejde și de cele mai multe ori sinceră. Îți place să vezi rezultatele concrete ale muncii tale. E dificil să te păcălească cineva. Ești veșnic ocupată și adeseori inflexibilă. Când ai treabă nu ai timp de prieteni. În privința dragostei ești sceptică. Ori nu există ori ceilalți nu înțeleg cum îți manifești tu iubirea pentru ei. Oricum nu ești o romantică. Nu ai timp de prostii. 

CIFRA DESTINULUI 5- dacă cineva iubește libertatea ca pe propria sa viață aceea ești tu. Adaptabilă este imposibil că cineva să te surprindă nepregătită. Ești fermecătoare vei prinde în mrejele tale pe oricine dorești tu, în orice moment. Sociabilă și curajoasă, tu înțelegi oamenii așa cum sunt ei și te pricepi să-i folosești acolo unde îți sunt necesari. Convingătoare știi să transmiți cu un singur discurs mesaje pentru fiecare în parte. Ești talentată în orice domeniu, ești curioasă și comunici excelent. Ești atrasă de situațiile competitive iar stresul este cel mai bun prieten al tău. Nu te-a deranjat niciodată, nu te-a părăsit niciodată, te provoacă și te determină să găsești alte noi modalități de adaptare. Ești excelentă în domenii diferite. Ești o bună vânzătoare a propriei imagini, ești perfectă pentru a lucra cu publicul. Poți trăi permanent pregătită pentru plecare. Perspicace și analitică nu pierzi nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău. Pentru tine eficiența este importantă motiv pentru care ești permanent în căutarea unor noi căi de rezolvare a problemelor. Urăști eșecul și nu contează căile pe care le găsești pentru a învinge. Te pricepi să-i mobilizezi pe cei din jurul tău. Uneori ești prea indulgentă cu tine și da, este posibil să vrei mereu altceva, altundeva, cu altcineva. Pentru că vrei totul repede, te poți confrunta cu o inclinație către superficialitate. Unii ar putea spune că ești iresponsabilă și nu ar greși prea mult. Alții ar spune că îți place să spui neadevăruri. Adevărul este că îți place să creezi mereu alte decoruri, să inventezi situații și personaje, să creezi o altă lume dacă cea reală ți se pare plictisitoare. Nimeni nu va mai știi care este lumea inventată și care celaltă. Chiar și tu le-ai putea confunda. Chiar și înfățișările îți sunt munte și modul de exprimare care este mereu potrivit situației create. Nimeni nu va reuși să pătrundă în sufletul tău, nici tu nu vrei să te cunoști prea bine. Cui folosește clipa de față dacă oricum alta îi va urma?

CIFRA DESTINULUI 6- ești responsabilitatea întruchipată. Preferi o viață liniștită, o familie unită în jurul mesei de seară. Ești permanent îngrijorată din cauza celui mezinului ce ar putea face roșu în gât dacă ar mânca înghețată, pentru soțul care nu și-a pus fularul la gât, pentru fetița care s-ar putea îndrăgosti de unul care nu o merită, pentru tabloul care ar putea cădea din cuiul care nu a fost bine bătut în perete. Preferi pacea și aplanarea diferendelor dintre indivizi. Preferi lucrurile de calitate, apreciezi arta, frumosul. Ești un pedagog desăvârșit. Sfaturile tale sunt bine intenționate chiar dacă nu sunt dorite întotdeauna. Ești înzestrată cu tot ceea ce înseamnă creativitate, ai calități de dascăl, de profesor. Vei trata mereu cu seriozitate funcțiile de conducere. Poți fi pofticioasă și uneori depresivă. Ești curioasă, trebuie să știi mereu ce se întâmplă cu ceilalți pentru a îi ajuta. Uneori ceilalți nu au nevoie. Pe tine nu asta te interesează. Îți este dificil să înțelegi opiniile celorlalți și te superi când ceilalți nu îți urmează îndemnurile. Poți deveni cicălitoare. Uneori ești imposibil de suportat chiar dacă tot ceea ce faci este din prea multă dragoste. 

CIFRA DESTINULUI 7- ești intuitivă și distantă, categorică și perfecționistă. Preferi să înveți din propriile experiențe și te deranjează când cineva încearcă să îți impună ceva. Ai nevoie de momentele tale de singurătate. nu ești cel mai bun coechipier. Ba chiar nu prea ai spirit de echipă. Ești o singuratică. Ai abilități analitice extraordinare și o relație deosebită cu tot ceea ce este ascuns privirii și simțurilor majorității. Preferi să lucrezi singură și în ritmul ales de tine, nu-ți place când cineva te grăbește. Ești ermetică, secretoasă, emoțiile îți sunt profunde. Poți avea calități empatice și darul premoniției. Ești atrasă de tot ceea ce este ciudat, altfel. Poți pătrunde cu ușurință în sufletele celorlalți, le poți înțelege motivațiile, le poți intui dorințele și cele mai ascunse gânduri. Ești suficient de rece. Consideri sentimentele ca fiind atât de personale încât nu consideri necesar a face paradă cu ele. Chiar dacă ai vrea să fii drăgăstoasă cu cineva nu ai putea pentru că nu știi cum se face asta. Tu ai nevoie de colțișorul tău liniștit, de discuțiile tale cu tine. 

CIFRA DESTINULUI 8- puternică și ambițioasă preferi să nu depinzi de alții. Eficientă și organizată nu înțelegi superficialitatea celorlalți. Loială și independentă ai calități de militar de carieră. Exactă și punctuală te derajează orice abatere de la plan. Ordonată și chițibușară ești permanent nemulțumită și nefericită pentru că totul s-ar fi putut desfășura mai bine, mai repede și mai avantajos. Te pricepi să gestionezi afacerile altora dar și pe ale tale. ții mult la bani și ai putea deveni zgârcită. Te gândești de mai multe ori înainte de a cheltui banii. Îți place lupta pentru putere, ai calități de cadru medical, de militar de carieră, de finanțist ori de procuror sau judecător. Ești rezistentă fizic și psihic. Muncești mult și adeseori uiți să îți manifești afecțiunea pentru cei dragi. Ești insistentă și intolerantă, nu poți uita afronturile aduse, te poți răzbuna crunt. 

CIFRA DESTINULUI 9- romantică incurabilă ai vrea să-i poți ajuta pe toți. Uneori simți cum grijile tuturor am poposit pe umerii tăi. Ești generoasă și ai momente în care te simți neîmplinită. Ești temperamentală, teatrală, fascinantă. Îți dorești o viață mai bună pentru toți, ești carismatică și ai calități artistice evidente. Îți place să călătorești. Dai dovadă de înțelegere și milă. Preferi să te confrunți cu marile probleme ale lumii decât să pierzi vremea cu lucruri neimportante, cu probleme inventate. Nu ești neapărat interesată de latura financiară a vieții, ești pasionată și nerăbdătoare. Ai nevoie de căldură sufletească, poți avea calități parapsihice. Nu ești neapărat atentă la detalii, poți fi manipulată cu ușurință tocmai din cauza unei excesive bunătăți la care nu poți renunța. Te poți sacrifica fără rost.


(din cartea Căsătoria și Numerologia- autor Milena Farcaș)

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri