ZEICU VALENTIN - PORTRET NUMEROLOGIC NOI CU CINE VOTĂM? HAI SĂ CALCULĂM!

ZEICU VALENTIN - PORTRET NUMEROLOGIC NOI CU CINE VOTĂM? HAI SĂ CALCULĂM!(1811)


 Puternică personalitate a scenei politice și economice din Constanța, fost director general al Administrației Canalelor Navigabile, fost lider de succes la câteva partide politice, apreciat în lumea bună a Constanței, Valentin Zeicu revine în atenția publică în calitate de potențial parlamentar. Haideți să aflăm dacă momentul este sau nu potrivit!

 

ZEICU VALENTIN- data nașterii 29.09.1956

CIFRA DESTINULUI- 5 din 4 şi 1
El ştie că fără o bază solidă, totul e fum, e eter... şi poţi ameţi şi te poti trezi la pământ.
Şansele pe care-n viaţă va trebui să nu le piardă sunt cele legate de materializarea, de punerea în practică a planurilor, folosindu-se de isteţimea care i-a fost dăruită din belşug pentru a schimba în bine tot ce este în jurul său. Dacă va şti să nu se amăgească în zadar şi va rămâne cu picioarele ferm infipte în pământ, vor avea doar de câştigat şi el şi cei din jurul lui. Se simte bine când vorbeşte, chiar dacă adesea preferă să o facă de pe poziţie de şef. Îşi iubeşte libertatea, dar nu poate accepta să o ofere nimănui. Doar el este conducătorul şi ceilalţi sunt ai lui. Îi ceartă, biciuieşte, dar le este loial, atunci când poate. Oricum cine mai este oare la fel de analitic, de iute în gîndire, şi la mânie poate? Cu siguranță este un muncitor, e practic, realist, munceşte mai cu spor atunci când gura-i toacă iar cei mai mici dau zor. Doar de-aia este 1 cu 4 la un loc! Este cinstit în felul lui şi poate fi teribil de loial faţă de sine. Poate munci zile întregi, poate fi de neclintit cu el şi cei pe care îi iubeşte, care ar trebui să ştie cel mai bine în casă cine glăsuieşte.
Fiind un tip a cărui isteţime mult pe-a altora o-ntrece, simte când e manipulat. Reacţia de obicei e dură. Nu vă doresc să faceţi acest experiment! Dacă baţi apa-n piuă când el din timpul său ţi-a acordat ai încurcat-o, e de rău. A doua oară şansa sigur ţi-ai ratat!
Este comerciantul înnăscut. Simte, ştie fără a fi nevoie să se şcolească în astă meserie, să vândă şi, dacă e nevoie, să se lase cumpărat (de cine merită, de către cine acest drept și-a câștigat). Poate fi orice-şi doreşte oricine: şi Harap-Alb şi Spânul laolalta! Ei bine, de aici pericolul îţi vine! Dacă nu ştii cu cine, când vorbeşti, iţele tu le-ai încurcat. Şi se pricepe bine, să stea cu două măşti ce de rezervă sunt, când cea de-a treia ţi-o arată. Să nu uitaţi: chiar de este deodată: un Comunicator în care se întrepătrund CONSTRUCTORUL dar şi Conducătorul, el ţi le va arăta pe rând, nu în aceeaşi ordine de fiecare dată. Acum va fi tiranul practic, realist, ce dă cu biciu în tine, mâine te-o săruta pe frunte, loial în sinea sa. Şi culmea el va fi sincer de fiecare dată. Va fi convins că aşa trebuie făcut. Iubeşte lupta cu tot ce-nseamnă ea. Luptă pentru un scop, putere, o idee, pentr-o idilă chiar de mâine o va arunca. Să nu uităm că poate rezista oricărei lovituri şi că funcţionează şi mai bine în condiţii de stres. Nu vă bazaţi pe oboseala sa atunci când vreţi să îl loviţi! Puteţi să-l prindeţi, dacă vreţi, atunci când odihnit el este. Are noroc de notorietate, şi este ades plăcut femeilor dar nici bărbaţii nu-l prea ocolesc. Poate comunica uşor şi cu oricine, te poate fascina şi ameţi uşor. De sfaturi dacă ai nevoie, sigur îţi va vorbi în pilde. Nu deznădăjdui îţi e folositor tot ce îţi spune, căci găseşte dezlegare oricăror noduri şi de orice fel. Doar a făcut marinărie, cam asta-i meseria sa. Lucrează cu echerul şi compasul, cu stelele adeseori... Ar şti să facă barter cu oricine... cu soarta nu e de glumit, şi nu e loc de mituit. Curiozitatea sa îi poate deveni povară. Căci sigur nu o fi uşor să vezi, să simţi, să intuieşti de toate, chiar şi atunci când asta nu-ţi doreşti. Extrem de analitic poate fi periculos fiindcă îţi poate afla orice mişcare, pas ori gând... te vede cum eşti în realitate şi acţionează doar făcând calcule sigure, precise, care la destinaţie-l conduc cu riscuri minime de eşec. Îşi place lupta câştigată şi nu suportă să ştie c-a pierdut. Şi totuşi nici ajutorul nu-l încântă... Ce fel de şef ar fi atunci? El ştie cel mai bine şi când să-nceapă lupta, şi cum, şi pentru ce. Mai ales ştie s-o oprească atunci când totul este în favoarea sa.
Dacă e indulgent cu cineva atunci el este acela pe care nu-l poate judeca. Dacă va şti să se oprească uneori din drum şi să-şi analizeze propriul comportament cu siguranţă va avea numai de câştigat. Dar cine îi poate spune unui dictator ceva? Nici măcar el!

CIFRA ZILEI DE NAŞTERE, ca importanţă, e a doua şi ne arată cum reacţionăm în fiecare zi, pune în valoare calităţile noastre. Zeicu are o cifră a zilei de naştere 2, ce-nseamnă că poate fi cooperant şi şovăielnic deopotrivă. Cifra 2 înseamnă două variante pe care le-nţelege în acelaşi timp şi e greu să se decidă. Este un analitic, despică firul patru, în zece dacă-i cazul. Sensibil şi intuitiv poate lucra cu spor într-o echipă . Ar putea fi bun dacă n-ar fi şi şef în destin. Se descurajează adesea uşor, dar cifra 5 tot din Destin nu va sta la poveşti, va găsi el cumva soluţia salvatoare. N-are timp de pierdut: e-n echipă, o conduce, munceşte. Nu are timp de nimic, nici de el!

Calea în viaţă, Obiectivul său este prietenia. Aşa m-am liniştit... Va fi un şef prieten. Îţi taie din salariu după ce te-a poftit cu el să stai la masă, să bei un pahărel....

NUMEROGRAMA ZILEI DE NAŞTERE ne arată ceea ce evident era: trei de-alde 9... la un loc! Pericolul din umbră. Un intelect solid, utilizat la maxim, fără risc de uzură... Carismatic şi exploziv ca individ, în acelaşi timp. O linie completă: 159, dacă nevoie mai era, subliniază cât de hotărât este şi cum chiar dacă vânt din pupa n-o avea, tot merge mai departe cu viteză. Nimic din drumul lui nu poate să-l oprească. Furtuna îl ajută, coralii n-au putere. Zgâriaţi tot ei rămân. Atunci cine pe cine scrijeleşte! Şi cine e mai bun? Mai bun la ce? Atenţie! Asemeni lor, Zeicu este frumos şi pare blând, fermecător.

CIFRA VOCALELOR din al său nume, 1 este. Avem de-a face cu un Zeicu ambiţios, care-şi doreşte înainte de orice să preia conducerea. Pare oleacă dubios ce spun, la el nu este cazul să mai preia ce i se cuvine de drept, ce este fără pic de tăgadă: adică şef! Îi place nu zic nu, munca în echipă. Ziua de naştere asa i-a hărăzit, dar planul singur şi-l croieşte, care sigur va fi şi original şi neobişnuit. Umorul nu-i lipseşte şi este un tip plăcut. Dacă un lucru a hotărât nerăbdarea-l stăpâneşte şi trece la comandă, întrebând: ei bine, s-a făcut?

CIFRA CONSOANELOR (6) nu-i altceva decât un soi de lupă prin care alţii ne privesc. Ne spune, ne şopteşte, despre noi ceilalţi ce gândesc. Cînd Zeicu apare toţi simt că este un şef responsabil, pătruns de rolul său. Pare echilibrat şi armonios, având gust pentru tot ce-i frumos. Eficient în lucrul din echipă... desigur, poate da sfaturi vârtos... Partener de nădejde, toţi bagă mâna-n foc că ar fi.

Deşi efectul său este unul subtil, CIFRA PERSONALITĂȚII nu poate fi trecută cu vederea. Ea ne arată ce putem realiza din acele lucruri la care ne predispun efectele combinate ale cifrei destinului şi ale numelui complet.
Zeicu are o cifră a personalității 3 şi a primit cadou o exprimare liberă frumoasă, talent la povestit... Te poate ajuta să uiţi de tot şi toate, poate fi cel ce norii să-ţi alunge de pe chip. Dacă are timp sau dacă asta-l ajută cu ceva.

Anul 2016- vibrație personală 2. Va fi mai calm, un an în care va simţi din plin că este respectat.Colegii, prietenii vor fi în jurul său, îl vor susţine. Prieteniile vor fi mai vii, sentimentele mai aprinse, sufletul mai liniştit, mai împăcat.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri