Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat dă startul înscrierilor pentru cea de-a VIII-a ediție a concursului național de inițiative de mediu

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat dă startul înscrierilor pentru cea de-a VIII-a ediție a concursului național de inițiative de mediu(1106)


Incepand din 7 septembrie s-a deschis sesiunea de inscrieri pentru cea de-a VIII-a editie a concursului Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, proiect de traditie al Organizatiei ECOTIC.

Startul inscrierilor coincide cu lansarea noului web site al concursului, ce contine o sectiune dedicata inscrierilor online. Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este concursul national de traditie al Organizatiei ECOTIC, dedicat initiativelor de protectie a mediului si conservare a resurselor planetei. Concursul are patru categorii, fiind invitate sa se inscrie companii, institutii de invatamant, institutii publice si ONG-uri ce au dezvoltat in anul precedent sau au inca in desfasurare proiecte dedicate mediului. Conditia esentiala este ca aceste proiecte sa fie intr-un stadiu suficient de avansat pentru a prezenta rezultate, chiar si intermediare. Data limita de inscriere a proiectelor este 25 noiembrie 2016.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate iar premiile pentru cele patru categorii de concurs vor fi acordate in luna decembrie, in cadrul evenimentului festiv Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – 2016.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri