Patronatele din turism pregătesc deja sezonul estival 2017!

Patronatele din turism pregătesc deja sezonul estival 2017!(1005)


 Sezonul se apropie de final pe litoral, însă constănţenii se pot gândi acum la o vacanţă la munte. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc pregăteşte trei programe pentru staţiunile montane, balneare şi pensiunile din ţară. Este vorba despre O săptămână la munte, O săptămână la ţară şi Decada balneară, programe care vor începe din 15 octombrie. Acestea sunt similare programului Litoralul pentru toţi, ca tarife, dar nu au aceeaşi anvergură, spune preşedintele FPTR, Mohammad Murad.

Pe de altă parte, FPTR a organizat, la Neptun, întâlnirea privind analiza acestui sezon estival, ocazie cu care s-a contractat și baza materială pentru anul 2017. La întâlnire au fost invitați reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Turism, ai autorităților locale, ai agențiilor de turism și ai hotelurilor de pe litoral. Această întalnire îşi propune să faciliteze contactele şi negocierile dintre prestatori şi agenţiile de turism, în vederea încheierii contractelor de prestări servicii turistice, pentru anul 2017, în zona litoral, spun reprezentanții FPTR.

Au fost prezenți reprezentanții hotelurilor din: Navodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche precum şi agenţii de turism din ţară.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri