Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
PNL Constanța, la deschiderea noului an școlar

PNL Constanța, la deschiderea noului an școlar(1109)


Parlamentari și consilieri județeni ai PNL Constanța au participat luni, 12 septembrie a.c., alături de primarii liberali, la festivitățile de deschidere a noului an școlar în mai multe unități de învățământ din județul Constanța.

Președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, a fost prezent, împreună cu primarul George Scupra, la festivitățile de deschidere a noului an școlar la Liceul Tehnologic „Ion Podaru” și Grădinița „Licurici” din orașul Ovidiu. Deputatul Mihai Lupu, s-a aflat, alături de primarul Ancuța Belu, în rândul elevilor din localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce senatorul Puiu Hașotti, însoțit de primarul Vasile Delicoti, a fost prezent la festivitățile organizate în comuna Poarta Albă.

Consilierul județean Marian Iordache a participat, împreună cu primarul Liviu Negoiță, la festivitățile organizate la unitățile de învățământ din orașul Cernavodă, consilierul județean Marian Crușoveanu, însoțit de primarul Marius Ștefan, a fost alături de elevii din comuna Independența, iar consilierul județean Bogdan Bola și-a amintit de emoțiile primei zile de școală împreună cu elevii din comuna Topalu. În ceea ce îi privește pe consilierii județeni Radu Bogdan Matei, Cristy Băisan și Gheorghe Lămureanu, aceștia au fost prezenți în prima zi de școală în rândul elevilor din localitățile Istria, Neptun și Techirghiol. La rândul său, consilierul județean liberal Ovidiu Cupșa a participat la festivitățile de deschidere a noului an școlar de la Școala Gimnazială nr.30 „Gheorghe Țițeica” Constanța, în timp ce consilierul județean George Niculescu a fost alături de elevii și părinții de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, iar consilierul județean Robert Boroianu a fost prezent la Grădinița „Petre Ispirescu” din Constanța.

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, a declarat că administrația locală a depus eforturi deosebite pentru ca cei peste 850 de elevi de gimnaziu să aibă condiții optime de studiu. „Și în acest an unitățile de învățământ din Poarta Albă au autorizații de funcțiune, iar catedrele sunt complete. Sperăm ca la finele anului școlar numărul copiilor premianți să fie pe măsura eforturilor depuse de administrația locală”, a spus primarul Vasile Delicoti. Și administrația publică locală din Negru Vodă s-a mobilizat pentru ca școlile să-și întâmpine elevii în condiții optime. „Împreună cu angajații de la Serviciul Salubrizare, dar și cu cei din Primărie, ne-am mobilizat să igienizăm și să reparăm, acolo unde a fost cazul, unitățile de învățământ din Negru Vodă pentru ca toți copiii să înceapă școala cum se cuvine”, a declarat primarul Petre Urziceanu.

Primarul oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă, a declarat că administraţia publică locală îşi propune să fie un partener atât pentru profesori, cât şi pentru elevi. „Când vezi emoția și speranța din privirea elevilor care pășesc pentru prima dată în băncile școlilor realizezi câtă responsabilitate avem noi, administrația locală, de a le asigura, împreună cu profesorii, un viitor în acest oraș”, a afirmat primarul Negoiță. 

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, a menționat că toate unitățile de învățământ din localitate sunt reabilitate și modernizate, elevii beneficiind de condiții bune de studiu și a subliniat că „a fost onorat de prezența președintelui PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, la festivitățile de deschidere a noului an școlar la unitățile de învățământ din Ovidiu, mai ales că dânsul este de câțiva ani și locuitor al acestui oraș”.

La rândul său, consilierul județean Robert Boroianu a afirmat că „fiecare început de an școlar aduce momente de neuitat și emoții puternice pe care, fiecare dintre noi, le-am trăit și le trăim încă alături de copiii noștri. Este important să avem o legătură constantă atât cu profesorii, cu reprezentanții administrației locale, cu primarii pentru a afla din timp care sunt problemele cu care se confruntă și pentru a găsi soluții, în cadrul Consiliului Județean Constanța, pentru fiecare dintre acestea, multe probleme semnalate în anii trecuți rămânând nerezolvate acolo unde primarii aveau altă culoare politică față de conducerea CJC. Urez tuturor elevilor mult succes și bucurii, iar profesorilor putere de muncă și multă răbdare”.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri