Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Ziua Pompierilor din România, marcată de deputatul PNL Gheorghe Dragomir

Ziua Pompierilor din România, marcată de deputatul PNL Gheorghe Dragomir(1157)


Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor din România.

„Pompierii din România comemorează astăzi, 13 septembrie, 168 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, care a rămas în istoria neamului ca un act eroic al pompierilor militari în apărarea Revoluţiei de la 1848, care a consacrat pentru totdeauna virtuţile patriotice şi jertfa de sine pentru idealurile democraţiei şi independenţei ale pompierilor militari”, susține parlamentarul liberal.

Acesta consideră că fiecare cetățean trebuie să fie conștient de caracterul patriotic și umanitar al muncii depuse, de-a lungul anilor, de pompierii din România.

Pe timpul Războiului de Independență purtat pe câmpurile de luptă din Bulgaria, ostașii pompieri și-au adus contribuția lor la câștigarea neatârnării și suveranității României. Ostașii pompieri s-au acoperit de glorie și pe timpul celor două războaie mondiale, cu același spirit de sacrificiu. De atunci și până în prezent, militarii pompieri au reușit să stăpânească incendii, au salvat numeroase vieți și bunuri materiale, au răspuns ori de câte ori au fost solicitați”, declară președintele PNL Constanța.

Cu acest prilej, deputatul liberal Gheorghe Dragomir transmite tuturor pompierilor multă sănătate, putere de muncă și succes în îndeplinirea misiunilor viitoare și îi asigură de tot respectul și admirația sa.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri