S-a înfiinţat Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret

S-a înfiinţat Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret(1023)


Ca urmare a demersurile întreprinse de Federația Tinerilor din Constanța și cu sprijinul Consiliului Local, pe lângă primarul municipiului Constanța și Consiliul Local Municipal Constanța s-a constituit un Consiliu consultativ pe probleme de tineret.

Astfel, din CCPT pot face parte: Fundația Județeană pentru Tineret Constanța (Decret-Lege 150/1990), organizațiile județene federative ale tinerilor la nivel județean, organizațiile studențești, organizațiile de elevi, structurile sindicale adresate tinerilor, structurile patronale adresate tinerilor, structurile de tineret ale partidelor politice.

Cererea de adeziune la consiliu se va depune la secretarul municipiului Constanța, însoțită de documentele doveditoare (dovadă personalitate juridică/statut partid etc.). Ulterior constituirii, plenul va admite/respinge cererile de aderare.

Federația Tinerilor din Constanța face apel la organizațiile și structurile interesate să depună cererea de adeziune în cel mai scurt timp, pentru a se putea constitui și convoca consiliul în prima ședință.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri