Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie(1110)


Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Cea de-a XII-a ediţie va avea loc pe 29 septembrie 2016, la Ana Hotels în Poiana Braşov. Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, premiază iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut. Vor fi premiate proiecte vizând atragerea de fonduri europene, investiţii în serviciile publice, proiecte de cooperare internaţională şi de eficientizare a mecanismelor de lucru în cadrul instituţiilor publice, dar şi proeicte vizând stimularea participării cetăţenilor la viaţa publică. Orice instituţie din administraţia publică locală şi centrală poate înscrie proiecte în competiţia Premiilor de Excelenţă în Administraţie.

Pentru aceasta, vă invităm să trimiteţi până pe data de 10 septembrie, pe adresa de email oana.isache@oamenisicompanii.ro, un material în format word sau pdf de maxim 5000 de caractere (2 pagini) cu rezumatul celor mai importante 3 proiecte derulate în acest an în instituţia în care lucraţi. Materialul poate cuprinde linkuri către paginile web unde aceste proiecte sunt expuse pe larg. De asemenea, echipa redacțională a portalului Administratie.ro va edita la începutul anului viitorAnuarul "Administratie.ro - Proiecte de referinţă în 2016", volum aflat la a doua ediție, ce va prezenta într-o formă succintă, dar relevantă, cele mai importante proiecte demarate, derulate sau finalizate în 2016 de instituțiile administrației publice din România. Volumul va fi distribuit ulterior în format electronic instituțiilor administrației publice locale și centrale, conducerii Ministerului Administraţiei şi Internelor, membrilor Guvernului, membrilor comisiilor de Administraţie din Camera Deputaţilor şi Senat, precum şi liderilor organizaţiilor profesionale din administraţia publică. La Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro din acest an sunt aşteptaţi să participe lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România. Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european. 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri