CELEBRUL LANŢ DE CAFENELE GLORIA JEAN’S COFFEES DESCHIDE PRIMA CAFENEA ŞI LA CONSTANŢA

CELEBRUL LANŢ DE CAFENELE GLORIA JEAN’S COFFEES DESCHIDE PRIMA CAFENEA ŞI LA CONSTANŢA(1108)


Gloria Jean’s Coffees, un lanţ de cafenele cu tradiţie în întreaga lume, ajunge acum şi la Constanţa, cu prima cafenea ce va fi deschisă în curând în incinta City Park Mall. Gloria

Jean’s Coffees şi-a început activitatea comercială într-un mic magazin de cafea şi cadouri în Chicago S.U.A., în 1979. Din acel moment Gloria Jean’s Coffees s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet şi specialităţi de cafea reuşind, de-a lungul anilor, să ajungă un brand recunoscut internaţional. În 2005, primul coffee-shop Gloria Jean’s Coffees din România şi-a început operaţiunile în Plaza România. Alte coffee shop-uri au fost deschise în Bucharest Mall şi Carrefour Feeria. În 2008, Gloria Jean’s Coffees a mai făcut trei paşi importanţi într-o piaţă foarte competitivă, prin deschiderea a trei noi cafenele, în Băneasa Shopping City, Carrefour Jupiter Pitesti şi TulipInn. Începând din 2009, au urmat: AFI Palace Cotroceni, Eurotower – Floreasca, Oradea Shopping City, Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană.

În această vară, pe 22 august 2016, se va deschide prima cafenea şi la Constanţa. Gloria Jean’s Coffees achiziţionează doar 2% din cele mai bune boabe de cafea Arabica culese în întreaga lume. Cafeaua este prăjită la temperatura optimă, pentru a obţine o aromă şi o savoare desăvârşită. Adesea, experţii în cafea se referă la momentul prăjirii numindu-l “momentul adevărului”. Ca şi în cazul unui vin bun, prăjirea creează multe varietăţi de arome ce satisfac diversele gusturi ale băutorilor de cafea. Fie că vrei să savurezi un Caffe Latte, un Espresso clasic, un celebru Cookies’N Cream, cu biscuiţi de ciocolată gustoşi, ciocolată albă, lapte şi gheaţă, frişcă şi bucăţele de ciocolată sau vrei să te răcoreşti cu un Choc Mint Chiller, la Gloria Jean’s Coffees vei găsi o cafea pe gustul şi pretenţiile tale. Puteţi afla mai multe despre sortimentele de cafea şi produsele pe care le puteţi savura la Gloria Jean’s Coffees pe site-ul oficial. De asemenea, pentru a fi curent cu noutăţile Gloria Jean’s Coffees din Constanţa, accesaţi pagina oficială de Facebook.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri