Nu mai aruncați semințele de pepene verde !

Nu mai aruncați semințele de pepene verde !(835)


Semințele de pepene verde nu trebuiesc aruncate, ele sunt atît de benefice!  Ca toate seminţele provenite de la fructe, acestea sunt pline de proteine ​​şi nutrienţi. Acestea au mai puţine calorii şi carbohidrati decât migdale, care sunt dintotdeauna catalogate drept un super-aliment.
Potrivit Institutului National de Sanatate din Marea Britanie, seminţele de pepene verde au, de asemenea, foarte mult magneziu, care ajută la reglarea tensiunii arteriale prin conţinutul de arginină. Acestea reglează metabolismul şi sunt bogate în vitamina B, fără de care nutrienţii nu pot fi transformaţi în energie. 150 de grame de seminţe uscate conţin 30,6 grame de proteine, ceea ce reprezintă 61% din valoarea zilnică recomandată, scrie businessinsider.com. De asemena seminţele de pepene abundă în minerale, printre care magneziu, fosfor, fier, potasiu, sodiu şi zinc.

Dacă nu vă place să le mâncaţi în acelaşi timp cu pepenele, le puteţi servi fie ca o gustare între mese, adăugaţi-le în iaurt, cu fulgi de ovaz, în salate sau chiar le puteţi adăuga peste friptur din cuptor, cu puţin ulei de măsline şi sare, potrivit adevarul.ro.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri