Cu  Ioan Gyuri Pascu, în

Cu Ioan Gyuri Pascu, în " CASA INIMII "(1467)


Vineri, 29 iulie 2016, la orele 21.00, la Restaurantul Pesccăresc  " ÎNTRE APE " Plaja Azur Eforie.


IOAN GYURI PASCU , VLADY CNEJEVICI și TEO BOAR,

prieteni vechi și statornici ai locului de vis „Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE” Plaja Azur, revin pe scenă, de data aceasta cu ultimul album al lui Gyuri Pascu - "Casa inimii " , album al IUBIRII DE ORICE FEL !

Melomanii vor avea parte de un eveniment cât se poate de agreabil, ce va include o serie de compoziţii cunoscute din repertoriul artistului, câteva „evergreen“-uri şi bineînţeles nelipsitele momente de umor ale muzicianului care își promovează în acest concert noul său album, „Casa inimii“.

„Noul meu album este atât de nou încât există doar sub formă de demo. E un album foarte liniştit, de esenţă, cum ar veni, o întoarcere la puţine instrumente şi muzică extrem de simplă. E ca o poveste foarte simplă care descrie casa inimii ca un loc geometric. E unul din cele mai liniştite albume ale mele. Pregătesc de ceva vreme acest disc. Nicăieri în lume nu e greu să scoţi un album, ci să îl vinzi. Vreau să găsesc o finanţare, astfel încât să ofer albumul celor care vin la concertele mele. Am observat că lumea la noi nu prea cumpără muzică de pe net, doar la concerte. E o ciudăţenie, dar asta e“ a declarat Gyuri Pascu.

Teama atacă. Iubirea alină. Teama îngrădeşte. Iubirea eliberează. Iubeşte-ţi teama şi dă-i aripi să zboare.” scria Ioan Gyuri Pascu în cartea “În căutarea Armoniei” (2005), o carte de cugetări, să spunem, de maxime ale înţelepciunii universale pe care autorul, aşa cum recunoaşte el însuşi, le-a primit în dar, care au curs în mintea lui timp de trei zile. Poate de-aceea această carte a ajutat pe mulţi, a fost un medicament pentru inimă şi minte şi este în continuare. Inspiraţia divină nu rămâne izolată între paginile unei cărţi, ci se răspândeşte prin ochii cititorilor mai departe,atingându-le sufletele, deschizându-le inimile.

Fie ca şi cântecele sale să adie la porţile inimilor spectatorilor, să le îmbie să se deschidă înspre seninul iubirii ce suntem!

Componenţă:
-Gyuri Pascu: voce,ch.ac.
-Vlady Cnejevici: claviaturi,voce
-Teo Boar: ch.el., voce

Formaţia a fost infiinţată în 1992 de către Gyuri Pascu având o activitate neîntreruptă de 22 de ani timp în care au fost înregistrate 12 albume . Cele câteva zeci de piese compuse şi scrise de Gyuri Pascu cuprind mai multe genuri muzicale de la reggae, blues,country pâna la rock. În repertoriul formaţiei se găsesesc şi cover-uri, chiar şi arii din opere interpretate cu originalitate de Gyuri , Teo si Vlady.

Suport artiști : 45 Ron 

Pentru detalii şi rezervări, contactaţi :
0728.328.082 Restaurantul Pescăresc ÎNTRE APE Plaja Azur Eforie 

Atenție, locurile sunt limitate ! 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri