MAI ESTE TIMP SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI LA CONCURSUL REPORTER ȘI BLOGGER EUROPEAN, ORGANIZAT DE REPREZENTANȚA COMISIEI EUROPENE ÎN ROMÂNIA!

MAI ESTE TIMP SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI LA CONCURSUL REPORTER ȘI BLOGGER EUROPEAN, ORGANIZAT DE REPREZENTANȚA COMISIEI EUROPENE ÎN ROMÂNIA!(1159)


Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a lansat joi, 10 martie 2016, o noua editie a concursului REPORTER si BLOGGER EUROPEAN. Jurnalistii si bloggerii sunt invitati sa inscrie in competitie analize si articole de opinie pe teme europene, publicate in perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2016. Participantii se pot inscrie si la categoria "Social media admin", pentru a administra, timp de o zi, conturile de Facebook si Twitter ale Reprezentantei Comisiei Europene. Competitia din 2016 este deschisa tuturor jurnalistilor si bloggerilor care sunt preocupati de temele europene si care au publicat de la inceputul anului cel putin 3 materiale. Nu sunt acceptate articole de stiri, ci numai comentarii, analize, reportaje, interviuri, editoriale, articole de opinie si imagini ilustrative (infografice originale sau fotografii care au fost publicate, insotite de comentarii relevante). Concurentii pot participa la una dintre urmatoarele categorii:

1. Presa audio (comentariu/analiza)
2. Presa video (comentariu/analiza)
3. Presa scrisa si online (comentariu/analiza)
4. Opinie / editorial (orice mediu: audio, video sau presa online)
5. Reportaj, ancheta, interviu (orice mediu: presa sau blog)
6. Blog (text comentariu/analiza/opinie publicat pe blogul personal sau pe o platforma comuna)
7. Galerie (imagine ilustrativa - fotografie, infografic original - publicata cu un comentariu relevant pentru tematica de concurs, din orice mediu - presa sau blog) - minimum 3 materiale
8. Social media admin (concurentii vor avea prilejul sa-si aleaga o zi, intre 15 martie si 31 octombrie, in care sa administreze conturile de Facebook si Twitter ale Reprezentantei Comisiei Europene).
Categoriile 1, 2, 3 si 4 se adreseaza exclusiv jurnalistilor. Categoria 6 se adreseaza exclusiv bloggerilor. La categoriile 5, 7 si 8 vor concura atat jurnalisti, cat si bloggeri. Fiecare categorie va avea un singur castigator, iar premiile constau in tablete iPad. Conditiile de inscriere si criteriile de evaluare sunt detaliate AICI. Termenul limita pentru participare este 31 octombrie 2016. Calendarul competitiei:
. martie 2016: lansarea concursului
. 31 octombrie 2016: termen limita pentru inscrierea in concurs la toate categoriile
. 15 martie - 31 octombrie 2016: desfasurarea competitiei
. 15 - 30 noiembrie 2016: jurizare
. 10 decembrie 2016: eveniment de anuntare a castigatorilor

Detalii suplimentare si inscrierea in concurs: Razvan Szabo, concurs@spatiuleuropa.eu, telefon 021 203 54 08
Sursa:
. Reprezentanta Comisiei Europene in Romania
. http://ec.europa.eu/romania/09032016_concursul_reporter_si_blogger_european_2016_ro.htm

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri