Astăzi, Conferință-de-presă a FEDERAȚIEI PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC - F.P.T.R.

Astăzi, Conferință-de-presă a FEDERAȚIEI PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC - F.P.T.R.(972)


Comunicat-de-presă


"Marţi - 28 iunie 2016, Legea Impozitului Specific unor activităţi a fost votată de către parlamentarii din Camera Deputaţilor, urmând ca legea să ajungă la dl. Preşedinte, Klaus Iohannis, la Curtea Constituţională, în vederea promulgării acesteia.

În urma votului favorabil acordat Legii Impozitului Specific, au apărut în presă grave dezinformări, din partea celor care nu susţin legea, cu scopul de a pune piedici şi de a tergiversa aplicarea acesteia. În acest context, antreprenorii din turism îi invită la o dezbatere publică, televizata pe toţi cei care se opun introducerii impozitului specific. Lansăm aceasta invitaţie deschisă, urmând ca cei care contestă legea să stabilească locul şi data derulării dezbaterii.
Până atunci, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc vă invită luni - 4 iulie 2016, ora 12.30, la "PHOENICIA Holiday Resort", din NĂVODARI, la o conferinţă de presă, pe această temă, unde reprezentanţii mediului de afaceri din turism vor veni cu argumentele solide pentru a explica beneficiile pe care aplicarea Legii Impozitului Specific le va aduce industriei turismului românesc.

FEDERAȚIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC (F.P.T.R.) - Președinte: Mohammad Murad."

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri