Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Atenție, avarie RAJA pe b-dul Aurel Vlaicu(789)


Pentru remedierea unei avarii survenite în această dimineață, 02 iulie 2016, în jurul orei 8,00, la conducta de alimentare cu diametrul de 800 mm din municipiul Constanța, de pe b-dul Aurel Vlaicu, în zona Hidrotehnica, SC RAJA SA este nevoită ăa întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul 11,30 - 15,30. Sunt afecțti de lipsa apei potabile abonațtii din cartierul Medeea, zona Piata CET si cei de pe strada Caraiman, pe tronsonul delimitat de intersectiile cu b-dul Aurel Vlaicu și Soseaua Mangaliei. Constănțenii din cartierele Viile Noi, Km 4-5 si Km5 vor avea apa cu presiuni scăazute in acest interval.

Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. Avand in vedere complexitatea lucrarilor, dar si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile pe tronsonul avariat.

Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp. 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri