Dorel de Constanţa

Dorel de Constanţa(2572)


În viaţa bărbatului pot interveni relaţii de dragoste secundare şi pentru că nu vreau să alimentez angoasele soţiilor noastre precizez că mă refer la maşină, sport, un câine, etc. Eu le am pe toate şi în plus ceva la care ţin cel mai mult, o grădină în satul Lazu. Am investit sufleteşte enorm şi oaza mea de natură îmi redă bucuria vieţii. Pentru că a fost un petic de pământ extravilan, efortul financiar a fost consistent, iar la intrare am pietruit cu 3 basculante de criblură pentru a evita noroiul.

Ei bine, înainte de Paşte, deci acum 2 luni, ajung la locul cu pricina şi găsesc un şanţ imens în întregime tangent laturii mai lungi. Aflu că RDS-RCS a fixat un releu care acum trebuie alimentat.

Primăria Agigea, cea care eliberează autorizaţia, nu consultă cetăţenii megieşi, RDS sau constructorul nu încearcă măcar formal să ia legătură cu proprietarii.

,,Dorel” – pui de şef, se recomandă pompos Gimi (poate cu 1-2 y) în dulcele grai neaoş românesc şi promite plin de înfumurare refacerea totală a suprafeţei. 

La prima rădăcină de copac, traseul cablurilor a fost modificat, fără acceptul proiectantului sau interesul Primăriei care trebuie să elibereze certificatul de recepţie. Când buldozerul a început să astupe şanţul, a îngropat şi mare parte din pietrişul meu. Primele ploi au surpat rapid terasamentul, iar Gimi şi ai lui, întorşi la locul faptei au îngropat aproape tot pietrişul meu.

Acum este zloată la fiecare ploaie. 

Nu ne vindecăm !!! Primăria nu trece să se informeze ca să facă recepţia, RDS – RCS comunică doar la încasarea facturilor, iar constructorul … Dumnezeu cu mila!

Voi reveni, fie să-mi asum aciditatea în cazul în care constructorul reface zona, fie voi continua... Dacă nu vrei să păţeşti la fel, distribuie!


Cele bune, Faruc.
Faruc Casimceali
 

OMD MAMAIA CONSTANTAjooble.org ziare, stiri