Atenţie, avarie RAJA(912)


Pentru remedierea unei avarii survenite in cursul acestei zile, 14 iunie 2016, in jurul orei 08,00, la conducta de alimentare cu diametrul de 600 mm din municipiul Constanta, de pe b-dul Tomis, zona intersecției cu b-dul Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa furnizarea apei potabile in intervalul 12,30 - 17.00. Sunt afectati de lipsa apei potabile abonatii de pe b-dul Tomis - tronsonul delimitat de intersectile cu Aurel Vlaicu și Alexandru Lăpusneanu; b-dul Lapusneanu pe tronsonul delimitat de Tomis si Nicolae Iorga; perimetrul delimitat de Badea Cartan - Tulcei - Stefanita Voda - Badea Cartan si cartierul Anadalchioi.

Initial, echipele de interventie au incercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apa a abonatilor deserviti. Avand in vedere complexitatea lucrarilor, dar si debitul mare de apa, a fost necesara sistarea furnizarii apei potabile pe tronsonul avariat. 

Ne cerem scuze fata de abonatii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor de reparatii si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri