Curs de perfecţionare pentru scafandri la Constanţa

Curs de perfecţionare pentru scafandri la Constanţa(1161)


Centrul de Scafandri din Constanţa, instituție unică de formare profesională a scafandrilor pe teritoriul României, organizează, în perioada 13 – 20 iunie, înscrierile pentru Cursul de perfecţionare Scafandru greu.

Cursul este planificat a se desfăşura în perioada 11 – 29 iulie, fiind adresat persoanelor care dețin atestarea de scafandru autonom și doresc dobândirea competențelor specifice scufundărilor cu alimentare de la suprafață. La finalul cursului absolvenţii vor primi certificatul de absolvire, recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, care permite posesorilor dreptul de exercitare a acestei profesii în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Detalii suplimentare privind metodologia de admitere la acest curs sunt disponibile pe site-ul instituţiei, www.centruldescafandri.ro, în Secţiunea Cursuri de Scafandri – Formare profesională. Cererile de înscriere se pot trimite prin e-mail, pe adresa centruldescafandri@navy.ro sau direct la sediul instituției din Constanța, bld. 1 Mai, nr. 19-21.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri