Vox Populi, Vox Dei !

Vox Populi, Vox Dei !(1024)


În democrație, atunci când urnele vorbesc este un singur lucru de făcut. Scoți pălăria și mergi mai departe! Vox populi, vox Dei!”, spune de acum fostul primar al orașului Eforie, Ovidiu Brăiloiu.

Deși a pierdut alegerile pentru un noi mandat de primar, într-o postare pe Facebook el nu a uitat să le mulțumească celor care l-au ajutat în muncă, dar l-a felicitat și pe noul primar al orașului. „Mulțumesc celor din echipa noastră, care au muncit și au crezut, cu sinceritate, în proiectele noastre. Sunteți oameni de toata isprava, un câștig pentru comunitatea noastră și o dovada de implicare pentru binele comun! Sa o țineți tot așa, sa rămâneți implicați și sa va intereseze la fel de mult rezolvarea problemelor Orașului Eforie. Te felicit, Robert, și sper ca lucrurile bune începute la Eforie vor continua. Pentru binele Orașului Eforie și al tuturor cetățenilor, te asigur ca vom pune la dispoziţie toate proiectele începute și sper din suflet sa le duci la bun sfârșit”.

În postarea de pe Facebook, el a enumerat și o parte din proiectele pe care le-a început și care vor trebui terminate în noua administrație. „Suntem foarte aproape sa finalizam locuințele sociale din Eforie Sud, suntem într-o etapa extrem de avansata cu Sanatoriul Balnear, cu Grădinița cu program prelungit din Eforie Nord, cu lucrările la gaze, cu electrificarea în Proiect 12 Eforie Sud cu proiectele tehnice pentru drumuri și trotuare și cu celelalte proiecte la care am muncit și pe care trebuie sa le cunoști și tu. Te asigur ca, pentru binele Orașului Eforie și al cetățenilor, voi fi primul susținător al acestor proiecte. Pentru ca funcțiile vin și trec, dar oamenii nu se schimba. In rest, rămâne cum am stabilit: iubim Eforie, iubim oamenii din Eforie, chiar și atunci când nu sunt de acord cu noi si, pentru asta, mergem mai departe! Va mulțumesc!”, a mai scris Ovidiu Brăiloiu

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri