Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
GEORGE ANDREI POPESCU, UN INDEPENDENT PENTRU BINELE CONSTANŢEI

GEORGE ANDREI POPESCU, UN INDEPENDENT PENTRU BINELE CONSTANŢEI(3680)


Cei care mă cunosc foarte bine, au sesizat că, deşi îl cunosc de aproape 16 ani, nu m-am implicat deloc în campania electorală a lui George Andrei Popescu. Nici măcar atunci când Florin Munteanu, de la Radio Sky, a lansat un atac murdar la adresa lui, în tentativa parşivă de a-l descuraja, la scurt timp după ce s-a înscris, ca independent, în cursa pentru Primăria Constanţa. Acum, simt nevoia să rup tăcerea.

George Andrei Popescu a ridicat la o nouă cotă morală statutul INDEPENDENTULUI. El şi ceilalţi candidaţi din aceaşi categorie, care, într-o seară, au umplut ecranul unei televiziuni cu tinereţea lor. George Andrei Popescu a demonstrat că se poate face performanţă şi cu bani puţini. A avut curajul să ridice glasul împotriva administraţiei Mazăre. L-a combătut pe Decebal Făgădău. Pentru noi, Mazăre doi!

A avut mai multe intervenţii în plan administrativ decât Claudiu Palaz, fost prefect al judeţului.S-a bătut şi a obţinut de unul singur anularea unor taxe locale aberante.

Luni, a doua zi după alegeri, instanţa urmează să se pronunţe în privinţa controversatei taxe de linişte. Un succes în alegeri şi o victorie finală în instanţă reprezintă visul suprem al independentului George Andrei Popescu.

Faţă de candidaţii politici, atârnaţi, precum liliecii, de diverse partide, independentul visează frumos pentru oraşul lui.  Ca visele lui să devină realitate, are nevoie de încrederea dumneavoastră convertită în voturi.

 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri