Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Comunicat de presă:  PSD dă mită electorală la Năvodari

Comunicat de presă: PSD dă mită electorală la Năvodari(1483)În ultima zi a campaniei electorale, la Năvodari, candidatul PSD Florin Chelaru și oamenii lui ar fi reținut ilegal, conform informațiilor primite din teren, buletinele cetățenilor de etnie romă din zona Termica Năvodari, Secția de Votare 331, pentru a frauda masiv rezultatul votului de duminică, 5 iunie a.c. În schimbul buletinelor, alegătorii ar fi primit suma de 350 lei fiecare. Mai mult decât atât, în incinta Termica Năvodari, PSD ar fi organizat un adevărat festin electoral pentru toți angajații instituției. Autoritățile au fost sesizate de reprezentanții PNL, inclusiv prin apel la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de poliție.

Candidatul PNL la Primăria Năvodari, Marilena Dragnea: „PSD face o campanie murdară la Năvodari, care culminează în ultima zi cu o ilegalitate flagrantă: mită electorală pentru sute de alegători! Disperarea este atât de mare încât Florin Chelaru și echipa sa recurg la mituirea în masă a cetățenilor din Năvodari. Buletinele acestor oameni au fost reținute de oamenii PSD cu promisiunea că le primesc înapoi odată cu banii pentru voturile date candidatului Chelaru. Nu voi permite niciodată ca viitorul năvodărenilor să fie cumpărat. Fac un apel către toate autoritățile competente, inclusiv către Autoritatea Electorală Permanentă să ia act și să decidă în consecință. Este incredibil cum un candidat cu antecedente flagrante de mituire a oamenilor din secțiile de votare poate să rămână în cursa pentru Primăria Năvodari, susținând în continuare aceleași practici ilegale”. De asemenea, Marilena Dragnea susține că „viceprimarul PSD Florin Chelaru (vezi foto) a fost însoțit de echipa sa de consilieri: Vasile Moruzi, Marian Surdu, Florin Drăghici, Liviu Stan, Luana Popa, Bogdan George Boașcă. Toți aceștia au părăsit incinta instituției imediat cum a sosit echipajul de poliție, folosind o mașină cu geamuri fumurii”

Se pare că niciun participant la „festinul PSD” nu a fost testat cu aparatul etilotest de către echipajul de poliție, deși erau în timpul orelor de program, într-o instituție publică. Poliția nu a oferit nicio explicație cu privire la cele întâmplate, în pofida solicitărilor primite din partea candidaților PNL. 

Avem informații că Marilena Dragnea a fost amenințată și jignită, drept urmare cerem protecție din partea instituțiilor statului, atât pentru candidatul PNL la Primăria Năvodari, cât și pentru echipa sa de consilieri. 

Facem precizarea că toate aceste informații vor fi transmise inclusiv către procurori și toate instituțiile statului abilitate în această cauză.
 

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri