Făgădău, taxat dur pentru eșecul privind reabilitarea bulevardului Tomis

Făgădău, taxat dur pentru eșecul privind reabilitarea bulevardului Tomis(1035)


Primarul interimar Decebal Făgădău a promis la jumătatea lunii martie că, până la data de 1 iunie, va reabilita bulevardul Tomis, în caz contrar își va prezenta demisia. Termenul asumat de Făgădău a expirat și bulevardul nu a fost reabilitat. Liderii PNL Constanța l-au acuzat pe candidatul PSD de incompetență și au îndemnat constănțenii să-l demită la vot pe 5 iunie.

Pentru acest nou eșec, nu îi cer demisia lui Decebal Făgădău, pentru că nu mai am demult așteptări din partea dumnealui. Vreau doar să îi îndemn încă o dată pe constănțeni să iasă la vot duminică, să privească la cei care i-au condus până acum. Duminică să decidă fiecare constănțean cu drept de vot, dacă poate să mai aibă încredere într-un partid și într-un om care nu și-au ținut promisiunile niciodată, dar au mereu altele pregătite”, a declarat candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac.

Prim-vicepreședintele PNL Constanța, Robert Boroianu, candidat la Consiliul Județean Constanța, a precizat că viceprimarul Decebal Făgădău nu e în stare să termine o lucrare simplă și că duminică, 5 iunie, vor fi taxate la vot toate aroganțele, greșelile, incompetențele unei administrații slabe. „Făgădău, primarul <<flintic>>, nu a fost în stare să termine o lucrare simplă în termenul prevăzut de până la 1 iunie. Din cauza incompetenței și a aroganței administrației PSD și Făgădău, șoferii constănțeni au pierdut ore întregi în trafic, în timp ce Făgădău spunea nonșalant, în conferință de presă, că lucrările pe Tomis sunt un <<flintic>>. Flinticul este chiar Făgădău, primarul care nu pierde nicio ocazie să ne arate cât este de mic. Este evident faptul că nu are autoritatea şi forţa necesare să determine finalizarea unei lucrări la timp. Fie că vrea, fie că nu, data de 5 iunie se apropie și toate aroganțele, greșelile, incompetențele unei administrații slabe vor fi taxate, vot cu vot”, a subliniat Boroianu.

George Muhscină, candidat PNL la Consiliul Județean, a precizat că nu mai este nevoie de demisia viceprimarului Făgădău pentru eșecul cu bulevardul Tomis pentru că va fi demis prin vot pe 5 iunie. „Decebal Făgădău, după un an de mandat în fruntea primăriei, neavând nicio realizare importantă, a încercat să tragă lozul norocos prin reabilitatea bulevardului Tomis. Numai că i-a ieșit prost. A folosi o lucrare publică în scop electoral, nu ascunde evidența faptului că aceasta a fost executată heirupist şi pompieristic. Într-o lume în care cuvântul ar însemna ceva pentru politicieni, Decebal Făgădău și-ar prezenta demisia, nu numai din calitatea de viceprimar cu atribuții de primar, dar şi din calitatea de candidat la Primăria Constanța. Cum le poţi cere votul constănțenilor după ce te-ai angajat, cu mandatul pe masă, că termini un <<flintic>> de lucrare şi pe 1 iunie oraşul este încă plin de utilaje şi praf, spre disconfortul tuturor?”, a precizat George Muhscină. 

Și candidatul Partidului Național Liberal la Consiliul Județean Constanța, Cristy Băisan, și-a exprimat încrederea că pe 5 iunie viceprimarul Decebal Făgădău va fi demis de constănţeni pentru incompetență. Liberalul a precizat că „pericolul cel mai mare pentru constănțeni este ca PSD și Făgădău să rămână la primărie”. „Dovada incompetenței administraţiei Făgădău o vedem în fiecare zi în oraşul Constanţa. Decebal Făgădău, chiar în campania electorală, aruncă la propriu praf în ochii electoratului cu reabilitarea bulevardului Tomis. Numai că, incompetent fiind și plin de sine, nu a terminat proiectul până la data asumată de 1 iunie. Nu se aşteaptă nimeni la un gest de onoare din partea lui Făgădău. Deci, singura soluție pentru a-l demite pe el și pe administrația lui este un vot bine dat pe data de 5 iunie. Sunt sigur că cei mai mulți dintre constănțeni îl vor demite prin vot pe Făgădău, nu numai pentru orele pierdute în trafic și nervii cheltuiți din pricina unei lucrări electorale, fără noimă și utilitate, ci pentru toate momentele în care au fost umiliți, furați și înșelați în ultimii 16 ani!”, a conchis Cristy Băisan.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsAppjooble.org ziare, stiri